Sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Konu sahibi arkadaşım telefon da bol oyun oynarmısın bol uygulama ister misin?
e yani arada şuan kullandığım telefon 5130 olduğu için pek oyun içeriği yok android de daha eğlenceli şeyler olabilir tabi arada oynarım canım sıkılınca falan :) hassasiyetini kaybetmez dimi zaman ilerleyince s2 ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
s2 al kurtul.her turlu oyun oynarsin.

- - - Eklendi - - -

konsol kalitesinde

codblackops2

codblackops2

Üye
e yani arada şuan kullandığım telefon 5130 olduğu için pek oyun içeriği yok android de daha eğlenceli şeyler olabilir tabi arada oynarım canım sıkılınca falan :) hassasiyetini kaybetmez dimi zaman ilerleyince s2 ?

Hayır öyle bi sıkıntı olmaz.
Android tabi zengin bir platform dediğim gibi oyun oynamayı seviyorsan s2 alırsın..
Ama mesajlaşma face twitter 3lüsünü kullanırım dersen s2 almanın anlamı yok

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
chachanın tipi hoşuma gitmiyor :S

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
s2 al cik

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yahu benim anlamadığım mesaj konusunu ön plana çıkaran hep hassasiyeti gider mi diyor :hmmm Eğer oyun,uygulama istiyor ise seçeneklerin arasında BB olmamalı.

- - - Eklendi - - -

zaten 5130 kullanıyor ve değiştirmek istiyormuş. Ve, e6 ve e7 5130'dan çok farklı değiller. ChaCha da çok iyi bir model değil.
9900 ün yanına yaklamaz.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

oyun istersen BB yeterli değil

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ben hep telden giriyorum niye gitmiyor hassasiyet

codblackops2

codblackops2

Üye
Telefonu adam alıyor da siz niye tartışıyonuz ?

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
abicim biriniz batıyor diyor biriniz çıkıyor diyor çorba olduk

codblackops2

codblackops2

Üye
abicim biriniz batıyor diyor biriniz çıkıyor diyor çorba olduk

Dostum oyun uygulama istemem face twitter mesajlaşma sık kullanırım diyorsan fazlasına gerek yok dersen blackberry alcaksın.
Yok bol uygulama olsun oyun oynamayı severim face twittera ara sıra girerim mesajlaşma da fazla kullanmam diyorsan galaxy s2..

- - - Eklendi - - -

Kim tartışıyor ki Ömer'im :)

ne bilim öyle bir koku geldi burnuma :ehe

sabaru

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşimsin canımsın :sarıl: Oyun ve uygulama istiyor isen Gs2 tercih etmelisin.Dokunmatik hassasiyeti azalmaz merak etme üst seviye telefon bu.Ama dersen ki mesaj,face,twitter o zaman BB düşünmeden al canım kardeşim.

- - - Eklendi - - -

birde bu bb kullanıları bis paket fiyatları falan filan diyor onlar da ayrı bir cabası mı yoksa ? :) zaten öğrenciyiz göçertmesin bizi hepten

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
sadece mesaj bb,diger hersey s2

MasteLaa

MasteLaa

Üye
birde bu bb kullanıları bis paket fiyatları falan filan diyor onlar da ayrı bir cabası mı yoksa ? :) zaten öğrenciyiz göçertmesin bizi hepten
BIS paketi e-posta ile alakalı bir şey.

MrTech

MrTech

Üye
Kardes Sen Abilerimizin,Kardeslerimizin Yorumlarını Görüyorsun.Hangisi Daha İşine Yarayacaksa,Hangisi Daha İyise,Hangisi Daha İçine Siniyorsa Onu Seç Derim Nohta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt