Sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangisi ?
iyi günler tekrar sizlere soruyorum kusuruma bakmayın :)
nokia 5130 kullanan birisiyim artık telefonumu değiştiriyim istedim. kullanım amacım mesajlaşmak arada facebook internet falan çok uzun sürede kalmam bakıp çıkarım. fakat 2 telefon arasında kaldım. Blackberry 9900mü yoksa Samsung Galaxy s2 mi ? sizce hangisi ? mesajlaşmayıda göz önüne alır isek... teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Blackberrye hayatta o para verilmez.firma batıyor.uygulamadan eser yok.bi klavyesi var diye hayatta alınmaz o tel.kamerada autofocus yok.beleş hediye gelse jelatini falan açmadan satışa koyarım.s2 güzeldir:oke:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
-Emre

-Emre

Üye
s2 al bence blackberrye bakma bu devirde alacaksan android telefon alacaksın :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tercihine göre kardeşim her ikisi de birbirinden farklı yönde kullanılan telefonlar.

MrTech

MrTech

Üye
S2 Android Gittikce Gelisiyor.Fakat Rim'in İsi Bitti Bitecek.S2 Daha İyidir :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kullanım amacım mesajlaşmak arada facebook internet falan çok uzun sürede kalmam bakıp çıkarım. mesajlaşmayıda göz önüne alır isek... teşekkürler

kesinlikle BB. Mesajlaşmak ve facebook için SII alınmaz, BlackBerry çok daha pratik olur.

Not: bari buna SII demeyin, fanatiklik yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
codblackops2

codblackops2

Üye
Tabii ki Galaxy s2 :oke:

bolamanle

Üye
ðʒ þ! &!ŀ₫!¿ ǥ!₫

codblackops2

codblackops2

Üye

kesinlikle BB. Mesajlaşmak ve facebook için SII alınmaz, BlackBerry çok daha pratik olur.

Not: bari buna SII demeyin, fanatiklik yapmayın.

Kapasitif ekranda tuşlu klavyeye göre daha rahat yazılmaz mı mübarek.
Bb batıyor harbi batıyor.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
s2 al bence blackberrye bakma bu devirde alacaksan android telefon alacaksın :oke:
Devir ile alakası yok kardeşim ;) Arkadaş mesajlaşma konusunu ön plana çıkarıyor.Face,twitter gibi sosyal ağları da kullanıyor ise kesinlikle BB..S2 ile zaten ayrı alanların telefonu ki BB Bold 9900 çok iyi bir telefon.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Kapasitif ekranda tuşlu klavyeye göre daha rahat yazılmaz mı mübarek.
Bb batıyor harbi batıyor.

lütfen!!
BB batıyor demekten vazgeçin. Hiç kullandın mı?? Ayrıca mesaj diyor. Bb'nin bbler arasında mesajlaşmak için bbm i bile var.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
batiyor.alinmaz.baska bir model bakin

codblackops2

codblackops2

Üye

lütfen!!
BB batıyor demekten vazgeçin. Hiç kullandın mı?? Ayrıca mesaj diyor. Bb'nin kendi mesajlaşmak için bbm i bile var.

Blackberry kaldımı yahu piyasada?
Tabii burda kendi açımızdan diyoruz bırakalım da arkadaş seçsin blackberry mi s2 mi diye.
Tavsiye verdik seçim onun ....

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Klavyeli bir e6-e7-cacha alabilir.parasida cebinde kalır

codblackops2

codblackops2

Üye
Konu sahibi arkadaşım telefon da bol oyun oynarmısın bol uygulama ister misin?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Blackberry kaldımı yahu piyasada?
Tabii burda kendi açımızdan diyoruz bırakalım da arkadaş seçsin blackberry mi s2 mi diye.
Tavsiye verdik seçim onun ....

kaldı tabi. Iki üç haber çıktı diye firma yok olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt