sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangisi ?
nokia lumia 900
htc xe
sizce hangisi ni almalıyım nokia n8 kullanıyorum sıkıldım bu takostan :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yani kızdım sana rizeli lumia900 hiç xe gibi bir takozla karsılastırılırmı yauw yakıştıradım

klongs

klongs

Üye
xe tabiki beats audiosu yeter

aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
ofli ne edelum şimdi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
fiyatı yurtdışında 480 euro cep telefonundan ne istiyosun onu söyle ben sana hangi cihazı alıcagını söyleyeyim rizeliii
internet hız akıcılık sarz multimedya dersen lumia900 ben karar verdim avrupada cıkmasını bekliyorum hemen getirticem xe de iyi cihazdır ama cok ugrasman lazım root falan yoksa program yüklemek için bi xe parası daha verirsin ayrıca xe alırsan bitane yedek batarya bide sarz için akü tasıman lazım

aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
internet hız birazda kamera şarj okadar önemli değil ne zaman gelir cennet vatanıma

Emre-45

Emre-45

Üye
Xe tabiki

----------Eklendi @ 21:15:22 ---------- Yazıldı @ 21:13:00 ----------

Ne sacmalamissin dostum sen?Bilmeden konusmak bu olsa gerek. Android root yapmak cok kolaydir bi tik ile oluyor sonra hersey ucretsiz.
Xe de beats audio var mukemmel birsey tam bir multimedya performans hiz telefonu.

fiyatı yurtdışında 480 euro cep telefonundan ne istiyosun onu söyle ben sana hangi cihazı alıcagını söyleyeyim rizeliii
internet hız akıcılık sarz multimedya dersen lumia900 ben karar verdim avrupada cıkmasını bekliyorum hemen getirticem xe de iyi cihazdır ama cok ugrasman lazım root falan yoksa program yüklemek için bi xe parası daha verirsin ayrıca xe alırsan bitane yedek batarya bide sarz için akü tasıman lazım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yurtdışı olarak nisan sonu gelir resmi olarak mayısı bulur büyük ihtimal

----------Eklendi @ 21:18:58 ---------- Yazıldı @ 21:15:44 ----------

tabi sacmalasım root yapmak bilene bir tik bilmeyene tik tik ondan sonrada araki bulasın stabil bir rom

Emre-45

Emre-45

Üye
Stabil rom aramaya ne gerek var onu anlamadim icinde zaten mis gibi official rom var niye degistiresin ne mantiksizsin be arkadasim.
yurtdışı olarak nisan sonu gelir resmi olarak mayısı bulur büyük ihtimal

----------Eklendi @ 21:18:58 ---------- Yazıldı @ 21:15:44 ----------

tabi sacmalasım root yapmak bilene bir tik bilmeyene tik tik ondan sonrada araki bulasın stabil bir rom

klongs

klongs

Üye
rootsuz da telefonu kullanabilirsin jailbreak gibi olmazsa olmaz değil

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet official rom var içinde o yüzden forumlar rom arayanlarla dolu neyse uzatıp arkadasın konusunu kirletmeyelim ben telefon konusunda fikrimi söyledim herkesin dogrusu kendine dogru sanada saygı duyuyorum konu sahibi arkadasımızda forumdan fikir alıp kendi kararını verebilir zaten

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadasim sen hic akilli telefon kullanmadin mi? Custom rom un ne demek oldugunu biliyor musun? Milet zevk icin birseyler degistirip ekliyor isteyen merak eden de yukluyor kimsrnin bisey aradigi yok.
evet official rom var içinde o yüzden forumlar rom arayanlarla dolu neyse uzatıp arkadasın konusunu kirletmeyelim ben telefon konusunda fikrimi söyledim herkesin dogrusu kendine dogru sanada saygı duyuyorum konu sahibi arkadasımızda forumdan fikir alıp kendi kararını verebilir zaten

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadasim sen hic akilli telefon kullanmadin mi? Custom rom un ne demek oldugunu biliyor musun? Milet zevk icin birseyler degistirip ekliyor isteyen merak eden de yukluyor kimsrnin bisey aradigi yok.
yok ben hiç akıllı telefon kullanmadım 2005 te 6600 vardı şimdide n8 bunlar akıllıysa kullandım bide çok merak ettim root atmadan kullanırsam marketten sygic aura ya kac lira ödemem gerekir

MoonLife01

MoonLife01

Üye
her turlu xe htc telefon konusunda mukkemel.

aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
beyler birbirimizi kırmayalım sonuçta lumia bilinmeyen bir cihaz ele almadan ne kadar stabil ne kadar iyi bilemeyiz ama yeni bir sistem yine mevzu yarıştırmaya gidiyor ben alacağımı aldım teşekkürler

Emre-45

Emre-45

Üye
Apk dosyasi ile ucretsiz :)

yok ben hiç akıllı telefon kullanmadım 2005 te 6600 vardı şimdide n8 bunlar akıllıysa kullandım bide çok merak ettim root atmadan kullanırsam marketten sygic aura ya kac lira ödemem gerekir

klongs

klongs

Üye

windows phone 7 de jailbreak gibi bir şey varmı merakımdan soruyorum kavga çıkarmak için değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt