Sizce Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DefectoR

Konu Sahibi
Sizce Hangisi?
Selam arkadaşlar kendi kısıtlı imkanlarım ile elimdekini verip farklı bi model alacağım aklıma 2 model var sizce hangisi?

elimdeki araba sembolik resmini yayınlıyorum...

Almak istediğim iki araçtan biri BMW 3,16 2,0 motor gayet temiz bi araç

Bir diğeri ise tam baba arabası;

5,0 motor gücüne sahip kalkışta adamı koltuğa yapıştıran cinsten...

Bmw nin fiyatı 3,500 ytl
Mercedesin Fiyatı 4,500 ytl ( Mercedesin normal piyasası 10,000 civarında fakat bu araç eski çalıştığım yerde alacak karşılığı alındığından bana bu fiyata bırakılıyor )

jöly

Üye
bence mercedes güzel..alabilirsen onu al derim..:spr

padme

padme

Üye
ikisininde yeri ve ozelikleri ayri.oncelikle arabadan ne istedigine veya _ne bekledigine desem daha dogru olur_ karar vermelisin bence.ikiside kendini kanitlamis markalar. iyi sanslar. :)

DefectoR

Konu Sahibi
aslına bakarsan bmw de hız var 2000 motor gayet iyi, ama konfor mercedesteki kadar değil mercedeste bmw den daha fazla hız var ve konfor var ayrıyetten güven veriyor insana ama ben galerici ile anlaşamadığım için ikisini de almadım :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
düşünme bile kardeşim!! Mercedes!!..

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
düşündüğün kabahat mercedes tabiki

UndeRqRo.uNd

Üye
tüplü şahin tek geçerim ama seçeneklerden hangisi az yakıyorsa :)

nemo79

Üye
önündeki yıldızı olsun yeter

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Arkadaşım Mercedes'i kaçırma araç ben geliyorum dermiş gibi duruyo yola çıktığında seni asla yormayacak bir araç.Benzin masrafına dayanabileceksen Mercedes i kaçırma ama lpg taktırırım diyosan araca yazık edersin bence...

Tabiki senin aracı ne için kuıllanacağında birde herşey bi yana araçların iç kabinine baktığımızda bmw(yanılmıyorsam 1987 model) çok basit plastik resmen ama mercedes çok kaliteli her açıdan daha iyi bence kaçırma

Mercedes derim:)

onrbry

Üye
Mercedes kaç model ?? 500 SEL dimi ?

Kadir Baba

Üye
Tabiki Bmw Ama Senin Bi Yanlışın 3.16i Diyorsun 2.0 Motor Diyorsun M3.16i 1.6 Motordur
2.0 Motor Sonradan Takma Olmasın Dikkat Ette Ruhsata Işli Olsun Aksi Takdirde Muayene Felan Yaptıramassın Birde Cezası Var şu Saatten Sonrada Yeni Kanuna Göre Onu Ruhsata Işletemezsin Ama Ben Yinede Bmw Derim

cp3kb24

cp3kb24

Üye
sorman ayıp tabikide mercedes

Doğan

Üye
fotolar bozulmus :S

togaman

togaman

Üye
mercedes tabıkıde :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt