Sizce Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Siz olsanız...

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi?
Evet arkadaşlar hep aşk mı para mı diye sorulur ben kapsamı genişletip böle bi anket yapmak istedim yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum

__Midas__

__Midas__

Üye
Kariyer tabiki ...

slayer

Üye
Edit:
Ya Elisha'yı verin....
yada Lanet olsun böle hayata!!!

ouSahin

ouSahin

Üye
ya mutlu bir aile dedim çünkü bir aile mutluysa herşey boştur her güzel üstüste gelir

keano

Üye
mutlu bir aile bence, ailesn mutluysa zaten ailene a$iksindir, cunku kariyerdi paraydi bilmemne bize yasadigimiz kapitalist ekonomilerin zorla bir nevi ayak uydurmamiza yol actigi seylerden turemistir... tabi tartisma felsefik, ama mutlu bir aile insan oglunun dogasinda olan bisey, bizde bi nevi hayvaniz ya sonucta (sosyal hayvan diyelim ), icgudusel olarak mutluluk duyucaamiz bisey olsa gerek bence hani turunun devanliligini saglamak vs vs olaylarina giriyo bu tabi... ama para olmadanda mutluluk olmuyo tartismasi cikiyo bu seferde... neyse uzun bu konu yaa...

DJMaHo

Üye
arkadaşlar zaten karieri yaparsak her başarılı birinin arkasında bi dostu veya eşi vardır zaten hepsi gelir
geris boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aTTra

Üye
Kariyer olduğu zaman gerisi gelir merak etmeyin..

Zaten birisi kariyer sahibi olduysa, onun arkasında kesin ailesi, esşi, dostu vs.. vardır. Onu bu günlere getiren onlardır..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Career...

a21a

a21a

Emekli Yönetici
kariyeri olup ta evinde hayatı zehir olan bir sürü insan var.

<span style="color:#993399">evdeki huzur, zenginlik budur.</span> >bir tv reklamı

mAd_girL

mAd_girL

Üye
kariyerr

Vassili

Üye
aşk dedim ama modifiyeli arabamla kariyer isterdim

dr.isocan

Üye
mutlu bir aileden önemlisi var mı yaa..ailen huzursuz olduktan sonra aşk da kariyer de bi işe yaramaz..kariyer yada para bazı şeyleri tamamlayabilir size insanların aşık olmasını da ama her zaman huzur getirmez

Quattro

Quattro

Üye
Benim için en başta ailem gelir gerisi okadarda öenmli deil, gerisi fasafiso demiyorum bu seçeneklerin hepsi az veya çok birbirine bağlı bunların hepsinin başında ise tabiiki aile var....

jöly

Üye
bence de mutlu bir aile aşk,para ve kariyer gelip geçici bence&#33;&#33;sağlam temelere dayalı ailen olsun yeter

tofy

Üye
<div class='quotetop'>(jöly &#064; Jan 11 2006, 02&#58;46 PM) [post=250318]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence de mutlu bir aile aşk,para ve kariyer gelip geçici bence&#33;&#33;sağlam temelere dayalı ailen olsun yeter
[/b][/quote]
aynen jölyme katılıyorum

Newwave

Newwave

Üye
Mutlaka aşk derim ama parasız pulzuz aşk ta olmuyor meşkte.
Boşanmaların büyük nedeni günümüzde parasızlık ve geçim sıkıntısı

recepali

recepali

Üye
Mutlu bir aile

corlulu

corlulu

Üye
Mutlu bir aile tabikii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt