Telefon Tavsiyesi sizce hangisi arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangisi arkadaşlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Jan

Jan

Jan

Üye
valla benceeee sen bilirsin :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve ca_sus

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
Eyv kardes sonucta alacak benim ama siz krdeslerimin fikirlerini de almak istedim orta segment olarak oyunla ilgim yok zaten

Jan

Jan

Üye
Erhan kardeşim yeni sekmede aç diyorum paylaştığın telefon modellerini ÜZGÜNÜZ GEÇERSİZ SAYFA diye bi yazı çıkıyor sonrada o sitenin ana sayfasına aktarıyor .. O yüzden göremiyorum resim olarak paylaşsaydın yanda özellikler filan ;) neyse içine sineni al derim ben..

• Beğen
Tepkiler: ca_sus

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
linkler düzeltildi :)

Jan

Jan

Üye
Erhan kardeşim telefonları gördüm benim kendi fikrim şöyle ki , Tüm android cihazlar hemen hemen aynı işlevi görmekte ve aralarında büyüklük küçüklük birde sürüm farkı vardır. Boşa para vermek yerine uygun olanını almak eğer durum ( Maddiyat) iyi ise İphone almanı tavsiye ederim iyi forumlar..

• Beğen
yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
iki cihazda güzel uygun fiyatlı işini göreceğini düşünüyorum fakat hani olurda cihazına zarar gelirse falan garanti servisi olaylarında samsungu önde görüyorum çünkü gm kullanan arkadaşlarım var onlardan biliyorum servis hizmeti pek kaliteli değil. servisten gelen telefonun ekrarında yapışmayan yerler yada göçük kenarlar gibi olaylarla bizzat ben karşılaştım bence buna göre bi seçim yapmalısın :D

• Beğen
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Samsung servis tecrübem (belki bana denk geldi) Bakırköy de en fazla 1 hafta beklemişdim. Bence de samsung.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ben e5 diyorum.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
E5

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Android one tabikide ama e5 te fena değil hani

• Beğen
yeumyang

yeumyang

Moderator
android one ile general mobile iyi iş görecektir sonucta arkasında google var ama google olsada cihazına pek güvenemiyorum ben olsaydım e5 alırdım en azından bildik bir marka discovery nin cıkardıgı bütün cihazları az cok biliyorum sıkıntılı cihazlar ama bu nasıl olur bilemem e5 almak daha mantıklı geliyor

• Beğen

furkankaya559758

Üye
Samsung E5 daha iyi. En azından servisi biraz daha iyi.

• Beğen
Aiden Pearce

Aiden Pearce

Üye
e5 daha iyi bir seçim

• Beğen

Üst Alt