Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi sizce hangi telefonu almalıyim :) beyler limitım 500 tl. Bana donanım olarak özellik olarak uzun süre götürecek güncelleme alacak sağlam bir cihaz önerin, 0 almak istiyorum bu paraya alınacak en iyi telefon hangisi,
beyler limitım 500 tl. Bana donanım olarak özellik olarak uzun süre götürecek güncelleme alacak sağlam bir cihaz önerin, 0 almak istiyorum bu paraya alınacak en iyi telefon hangisi,
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi güzel değilmis kamerası iyi olsun ekranı geniş olsun istiyorum. 2, el de olur
The Pierre Üye Bu fiyata 13 mp falan mı bekliyorsun? İkinci el fiyatlarını bilmiyorum gittigidiyora bak orada 2 el tel çok olur
Bu fiyata 13 mp falan mı bekliyorsun? İkinci el fiyatlarını bilmiyorum gittigidiyora bak orada 2 el tel çok olur
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi Antony Stark' Alıntı: Bu fiyata 13 mp falan mı bekliyorsun? İkinci el fiyatlarını bilmiyorum gittigidiyora bak orada 2 el tel çok olur Genişletmek için tıkla ... Tamamdır bir göz atalım bakalım oraya
Antony Stark' Alıntı: Bu fiyata 13 mp falan mı bekliyorsun? İkinci el fiyatlarını bilmiyorum gittigidiyora bak orada 2 el tel çok olur Genişletmek için tıkla ... Tamamdır bir göz atalım bakalım oraya
UpOneTR Üye 500 liraya 0 telefon istiyosun kamerası iyi olsun güncelleme alsın istiyosun öyle telefon varsa bizede haber ver 2. El olarak o fiyata moto G çok bulursun garantili kutulu bi araştır
500 liraya 0 telefon istiyosun kamerası iyi olsun güncelleme alsın istiyosun öyle telefon varsa bizede haber ver 2. El olarak o fiyata moto G çok bulursun garantili kutulu bi araştır
UpOneTR Üye 10baros10' Alıntı: su an ortalama iyi bir telefon kaç tl peki sıfır Genişletmek için tıkla ... Moto G sıfırı 650 lira Asus htcler var 700-800 lira
10baros10' Alıntı: su an ortalama iyi bir telefon kaç tl peki sıfır Genişletmek için tıkla ... Moto G sıfırı 650 lira Asus htcler var 700-800 lira
ismail Üye moto gnin 2014 modeline bak 2013 modelinde sd kart desteği yok. ama 2014 modeli kaç para olur bilemem 2013 modeli 650 civarı
moto gnin 2014 modeline bak 2013 modelinde sd kart desteği yok. ama 2014 modeli kaç para olur bilemem 2013 modeli 650 civarı
BRKTNL Üye 10baros10' Alıntı: o zaman sıfırı alalım baba Genişletmek için tıkla ... Seçim senin hocam, ben öneriyi sundum.
10baros10' Alıntı: o zaman sıfırı alalım baba Genişletmek için tıkla ... Seçim senin hocam, ben öneriyi sundum.
kaanpalaz Üye mkaana' Alıntı: İphone al bence Genişletmek için tıkla ... Adam 500 tl diyor sen ıphone diyon xd
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi beklentiler düşecek o zaman. Bu devirde telefonlara çok para bayılmak istemiyorum 500 tl bir aile geçiniyor düşünün
beklentiler düşecek o zaman. Bu devirde telefonlara çok para bayılmak istemiyorum 500 tl bir aile geçiniyor düşünün