Sizce hangi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adby

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangi telefon
arkadaşlar öncelikle merhaba..
telefonumu değiştirmek ve dokunmatik bir telefon almak istiyorum 800 liraya kadar bütçem var.htc wildfire düşünüyordum fakat ekran çözünürlüğü 240*320 olması kötü görüntü yaratıyo vazgeçtim..acaba bu bütçeyle sizce hangi dokunmatik telefon almalıyım.özellikle android ya da windows mobile işletim sistemli istiyorum..özellikle htc acer ve nokıa olursa güvendiğim bir marka olur ve sizlerin de kullandığınız telefonlar var bana yardım ederseniz sevinirim..
görüş ve önerileriniz için teşekkürler

Starsley

kesinlikle c6-01 öneririm 8mp kamera HD video kaydı adobe flaş player 10.1 usb otg mause ve klaye baglayabılırsın hatta wıreles mouse ve klavye bıle calıstıryor:aha: amoled kapasitif ekran 1gb rom:aha: daha ne olsun :oke:

adby

Üye
    Konu Sahibi
evet c6-01 e gerçekten hayranım ama işletim sistemi symbian bu bozuyır.bir symbianla yapabileceklerin sınırlıdır bence,ama android ya da windows mobile ile dadha fazlasını görürsün diye düşünüyorum?

Starsley

s3 ne eksik bana söylermisin dunyanın en ıyısı gpu ve yong kulanıyor bu ısletı sıstemı o yuzden daha az hıza gerek duyuyor 680 senı kandırmasın s3 bambaska suan en stabıl calısan ısletım sıstemı

adby

Üye
    Konu Sahibi
android veya windows mobilenin symbian 3 işletim sisteminden daha kullanışlı olduğunu duydum tabiki duyumlar zaten bu duyumlarım beni htc ye itti ki ben c6-01 almak istiyordum.ama htc wildfirenin özelliklerine baktığımızda gps bluetooth hızı veri aktarım hızı daha fazla gözüküyor tabiki işletim sistemi de android, wildfire sadece çözünürlükten kaybetti.

Uruloki

Uruloki

Üye
pardon ama ne eksik var symbian^3 de söylermisin bak nokia demişsin neden sisteme alılmışsın herşeyi belli ben ilk defa symbian kullanıyorum her şeyi yapıyorum ama elime android de geçti ios ta çok garip hiç kullanamadım ios da ana ekran yok bi kere android desen ne kategori var ne bişe karman çorman ooo bence sadece duyumlardan yola çıkma ve videolara inanma

adby

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda bir fikrim olduğundan söylemedim duyumlardan yola çıktım teşekkürler güzel bilgiler verdiniz ve c6-01 almaktan vazgeçmemin doğru olmadığını anladım..c6-01 den başka telefon tavsiye edenler veya kullananlar yazabilir..

Uruloki

Uruloki

Üye
illa nokia diyorsan başka model yok ama samsumg wave var tabi flash 10.1 desteği yok bazı eksiklikler var c6-01 göre olmadı x6 da düşünebilirsin

adby

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler düşünceniz için..htc nokıa acer markalardan düşünüyorum..:)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
kardeşim hem nokia diyosun hem de symbian olmasın diyosun orası nasıl olcak :)

adby

Üye
    Konu Sahibi
symbian hakkında yanlış duyumlar elde ettiğimi yukarda da anlattığım gibi kabul ediyorum..:)

--------------- Ekleme ---------------

üstte de belirttiğim gibi yanlış duyumlar almışım symbian hakkında:)

onderche

Üye
ben symbian dışında işletim sistemi kullanmadım farklı telefonlarda kullanan arakdaşlarım oldu inan benim kadar memnun degiller performansindan E-72 Kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt