Sizce hangi notebook'u almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercankoca

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangi notebook'u almalıyım?

arkadaşlar sizce bu 4 notebook'tan hangisini almalıyım fiyat/özellik olarak en iyi hangisi?

casper alırsam bayiden alıcam(tüm oyun ve programlar kurulu olarak)

diğerlerini alırsam internetten...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
samsung u kesinlikle alma işlemcisi düşük
hp iyi ama ati ekran kartları çok ısınıyor
casperın özellikleri iyi ama onunda servisten çıkmadıgını yazn binlerce yorum var internette
seçim senin
ben 3 ay sonra almayı düşünüyorum iyice para biriktircem ve monnster alcam

Atakan

Atakan

Üye
Orta yollu ise Acer 5920g

Mebuchadnezzar

Üye
Ağa paraya kıyıp toshiba alin bence Qosimo serisinden almayı düşünüyorum bende araştırıyorum pek olumsuz eleştiri yok

djserkan37

djserkan37

Üye
Bence Birnciyi Al.Gayet Güzel.

..escape..

..escape..

Üye
Ağa paraya kıyıp toshiba alin bence Qosimo serisinden almayı düşünüyorum bende araştırıyorum pek olumsuz eleştiri yok

Evet Qosimo serisini bende beğendim her bakımdan iyi ama para olarak diğer notebooklara göre pahalı ama alınırsa pişman olunmaz

bunların içinden birini alacaksan hp al ama casper da fena olmaz ekran vesaire iyi ama tabiki senin bilgisayardan ne beklediğinde önemli

Uruloki

Uruloki

Üye
anl_tr abimizin dediği monster serisni bir görün siz afallarsınız adamlar oyunayamdığınız oyun ve grafaik programı olursa iade alıyorlar nasıl bence arkadaşım hp al laptopda sony toshiba hp derim ve seçeneklerde hp al sağlam laptop yapıyor adamlar

göktaş

Üye
bence vestel d154 n adında var stokta bulursan al pişman olman adamlar her parçasını en güzelini takmışlar mesala ekran kartı nvidia ge force 7400 512 mb , 1 gb ram 1333 mhz , intel çift çekirdek t5300 1.8 ghz çekirdek başına vista home premium ve 120gb sata parasına göre çok yüksek benim abim 1290 na aldı peşin ama şimdi vestel diğer modelleri satamayıp bunu yok sattı ve üretmiyo parçalar toshiba ve hp nini kullandığı parçalar farkı iri vestel biri toshiba biri hp
çok sorunda yaşaman

rezan

Üye
ben lenovo kullanıyorum g550 hiç ısınmıyor ekranı harika core 2 duo 2gram tavsiye ederim

_enqin_

_enqin_

Üye
bence casper alacagın yere sony al

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
3 marka dan al: SONY VAİO- HP-SAMSUNG

ninjaa

ninjaa

Üye
Hp veya Samsung :oke:

empa35

empa35

Üye
TOSHİBA dan şaşma bence ama notebook şans işi :)

Atakan

Atakan

Üye
Konunun tarihine baksanız iyi olacak ama :hmmm

PARNER

PARNER

Üye
acer başka marka yok kardeşim cok saglam mal yapmışlar adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt