Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce Hangi Lcd Monitör
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43
Üye
Konu Sahibi
Sizce Hangi Lcd Monitör
Şuanda Dell Marka 1. Resimdeki LCD Monitörü kullanıyorum geçen seneden beri ama bugün 2. Resimdeki Philips 107S LCD Monitör geldi ama hangisini kullansam karar veremedim.
Siz hangisini önerirsiniz , ben Philips dedim ama sizler ne dersiniz
RockFord Fosgate
Üye
walla bılmıyom ama ben philips 190X6 kullanıyorum 19 ınç mukemmel!!!!philips kalıtesı tartısılmaz!!ozellıklerını de bı yaz ona goe soylıyek8ms olan hangısıyse onu tercıh et!parlaklık nokta aralıkları vs hangısının ustunse onu kullan!ama dell ın rengı guzel philips ın sıyahı warsa onu kullan
Gokhan43
Üye
Konu Sahibi
Belirtmeyi unutmuşum , monitörlerin ikisi de Siyah.!
Teknik Özellikler aşağıda
<div align="center"></div>
RockFord Fosgate
Üye
Kesınlıkle Phılıps ı al!!!!ustelık sıyahmıs!!daha ne olsun philips i kullan derim!
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Philips en azından daha az enerji harcıyor.. iyi:
Gokhan43
Üye
Konu Sahibi
Sağolun arkdaşlar kararımı iyice güçlendirdiniz
RockFord Fosgate
Üye
demek sende philips i düşünuyodun soylemıyo bızee
ibonline
Üye
philps daha ekononik elektirik sarfiyatı daha az ama sekil dersen dell daha göze iyi hitab ediyor
teenwolfx
Üye
bence de philips
pskolojik maynağ
Üye
phılıps derim bendede varr
gknky
Üye
bence sony al fiyat biraz pahalı ama emin ol değer cam gbi gösterior
HuMuRGaN
Üye
Philips derim
ates
Üye
samsung neden yok şıklarda.görüntü teknolojisinde samsungun büyük yol katettiğini hepimiz biliyoruz...mu?
Gokhan43
Üye
Konu Sahibi
Kardeş ben sıfır almıyorum ki , elimde iki tane sıfır monitör vardı ve bunlar Dell ve Phılıps idi ve birinden birini seçmem gerekiyordu ve Philipsi seçtim