ookkaayy
Üye
-
Konu Sahibi
-
oyun oynamak istiyorsanız ekran kartı ve işlemcinizin iyi olması lazım. Ekran kartınızın 128bit ve üzeri işlemciniz ise i5 ve üstü olması lazım
Usta kızma ama ikibinlira daha koysam şahin alırım ya böyle bi pc gereksiz bence benim için çok abartılı yani benim 2005 te aldıgım pc 512 mb rem Pentium 4 işlemci 256 mb ekran kartlı Pc ile gta sanandreas oynuyodum şimdi alıcagım pc ile gta 4 ü orta seviyede oynarım diye düşünüyorum yani çok oyun deliside degilim zaten oynayacıgım oyun ve programlar şunlar gta 4 flight simulatör Test driver Bus simulatör Outocat İdecat Photoshop Flan yani ben pc nin tam özelliklerini yazayım ihtiyacımı orta seviyede karşılarmı karşılamazmı cevaplayın Pcnin markası ve modeli Grundig gnb 1580 b1 i5 İ5-480m 2.66 ghz 3 mb 4 gb ddr3 rem Atı 5470 512mb (1gb hm) katalogda kaç bit oldugu yazmıyo bulamadım evet cevapları bekliyorum.Paraya biraz kıy ve almışken sağlam bişey al.Her türlü oyunu oynarsın her türlü çizim programını kullanırsın.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
intel core 2 duo dehşetti ya zamanında. tüm oyunlar bu işlemcinin üstüne kuruluyordu. gerçi halen bunun üzerine kuruluyor ama. arkadaş yok ben photoshop yapcam, yok ben mimari işler yapcam çizcem bozcam derse i7 alabilir.İntel Core i7-yüksek oyun ve iş performansı için iyi ha yok ben sadece oyunlar için alıcam diyosan İntel Core 2 Duo veya i3 yeterlidir
Core 2 Duo ile oyunları yüksek performansta oynayamazsın.Kendimden biliyorum.Assasins Creed 2 yi Anca orta seviyede açabiliyorum.Ama Crysis Warhead gibi oyunları en yüksek kalitede zorlanmadan açıyorum.(Ekran kartı GT 320 M 1 GB 128 bit)İntel Core i7-yüksek oyun ve iş performansı için iyi ha yok ben sadece oyunlar için alıcam diyosan İntel Core 2 Duo veya i3 yeterlidir
bu sisteme crysis falan kur HD kalitede en yüksek kalitede kasmadan oyna ilk işin o olsunarkadaşlar aldım notebooku grundig gnb 1585 b5 i5İ5 2410 işlemci4gb ddr3 remnvidia gt540m 2 gb ekran kartı500 gb harddisk1650 ye aldım 10 taksit sizce nasıl uygunmu özellikler flan nasıl ellerinde yokmuş salı günü gelicek.
oyun oynamak istiyorsanız ekran kartı ve işlemcinizin iyi olması lazım. Ekran kartınızın 128bit ve üzeri işlemciniz ise i5 ve üstü olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?