Sizce hangi hat ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacamatadu

hacamatadu

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangi hat ?
Şimdi turkcell hattım var değiştirmeyeceğim zaten!
Ben faturasız kontürlü hat alacağım ama vodafone mu avea mı karar veremedim?
Mesaj çok çekiiyorum en avantajlı hat sizce hangisi yorumlarınızı bekliyorum!
:oke:
:aman2:

tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
Bence avea =)

darülmendep

darülmendep

Üye
Sana bir açıklama yapayım: Avea'da 39 kontöre 500 sms var bu smsleri istediğin zaman bitirebilirsin. Vodafone'da ise 35 kontöre 3000 sms var bunları ise günde sadece 100 sms atarak bitirebilirsin. Internet istiyorsan kesinlikle Vodafone çünkü 250 mb 60 kontör. Ama dinamik, heyecan, gençlik, müzik, futbol vs. Istiyorsan kesinlikle Avea. Ayrıca 3g ile tv istiyorsan Vodafone'u seç derim. Çok konuşurum diyorsan her ikiside uygun. Mesela kız arkadaşın varsa Avea al ve 55 kontöre onunla sınırsız konuş. Çok aranırım diyorsan Avea çünkü dakika başına 1 kontör kazandırıyor fakat Vodafone 2 dk başına 1 kazandırır. Gördüğün gibi her ikiside çok farklı. Yardımcı olabildim mi

hacamatadu

hacamatadu

Üye
    Konu Sahibi
Sağol arkadaşım başka her yorumu dinleyeyim :)

darülmendep

darülmendep

Üye
Olmadı:D

colaturka14

Üye
avea

hacamatadu

hacamatadu

Üye
    Konu Sahibi
Neden avea :D

arslansem

arslansem

Üye
Sana bir açıklama yapayım: Avea'da 39 kontöre 500 sms var bu smsleri istediğin zaman bitirebilirsin. Vodafone'da ise 35 kontöre 3000 sms var bunları ise günde sadece 100 sms atarak bitirebilirsin. Internet istiyorsan kesinlikle Vodafone çünkü 250 mb 60 kontör. Ama dinamik, heyecan, gençlik, müzik, futbol vs. Istiyorsan kesinlikle Avea. Ayrıca 3g ile tv istiyorsan Vodafone'u seç derim. Çok konuşurum diyorsan her ikiside uygun. Mesela kız arkadaşın varsa Avea al ve 55 kontöre onunla sınırsız konuş. Çok aranırım diyorsan Avea çünkü dakika başına 1 kontör kazandırıyor fakat Vodafone 2 dk başına 1 kazandırır. Gördüğün gibi her ikiside çok farklı. Yardımcı olabildim mi
Çok güzel açıklama yapmışsın valla :)

pinar1988

pinar1988

Üye
avea bence ama hangi takımlısın? eğer fenerbahçeliysen kız arkadaşınla kendine bi fenercel hat alıp bi ay sen bi ay o 150 kntr yüklediğinde aylık 1907 dk. bedava görüşme süresi veriyo birde sms paketleride var ye bakmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt