Abi gıcık oluyorum ya adam 500 lira geçmesin diyor sen 600 liralık telefondan bahsediyorsun. Galaxy Ace e bak derim. 500 liranın altında bulabilirsin indirimlerle.
Abi gıcık oluyorum ya adam 500 lira geçmesin diyor sen 600 liralık telefondan bahsediyorsun. Galaxy Ace e bak derim. 500 liranın altında bulabilirsin indirimlerle.
İyi özellikli düşük fiyat telefonu elbette General Mobile Discovery var 2 aydır kullanıyorum memnunum tavsiye ederim eğer bütçeni arttırabilirsen almalısın 599TL
Katiliyorum. Adam para 500 gecmeyecek demis. Demekki kendini fazla para vermek icin zorlayamaz Biraz anlayisli olun. Sen telefon alip kullandiysan tamam sana kalsin. Sen gmd kullandin diye herkese onu onerme adam 500 TL diyor. Ayrica diger telefonlari kullanmadan atip tutmayin. Kardesim sanada onerim o paraya alabilecegin telefonlar icinde en iyisi maxiplus 5 tir. Diger telefonlara gore geri fakat oyun istiyorsan asphalt 8 haric hepsini oynayabilirsin. 1clickroot ile kolayca rootta oluyor. Multimedya ve internet icinde iyi. Ekrani cok iyi cozunurlukte degil. Grafik kartida cok kotu degil alabilirsin. Fakat sonradan daha fazla paraya baska bir telefon alirim diyorsan bence sabirli olup bir al pir al derim
arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim ilk tercihim sıfır olur... Çok oyun oynamam bana kamerası iyi internet hızı çözünürlüğü ve bol uygulamali olsun yeterli olur
Yav niye kiskanayim o telefon babamda var gayet de kullandım biliyorum bilip bilmeden s3 kullanmayan insanlar yorum yapıyor karşılaştırmaya çalışıyor...
Yav niye kiskanayim o telefon babamda var gayet de kullandım biliyorum bilip bilmeden s3 kullanmayan insanlar yorum yapıyor karşılaştırmaya çalışıyor...
modelini hatirlamiyorum ama arkadaslarda vardi kucuk htc ama o fiyat aralaigi icin rakiplerine gore cok kaliteli cihazlar. birinde beats audio da vardi ama fiyati ne kadar bilmiyorum ismini bilsem bakardim. htcnim sitesine goz atabilirsin. dusuk butceli android alcaksan samsung felan alma pisman olursun