Sizce haklı olan kim ? Magdurmuyum ?

Delyyyy

Üye
    Konu Sahibi
Sizce haklı olan kim ? Magdurmuyum ?
iki hafta once bulgarıstandan tr ye geçiş yaptım ve bunu defalarca yaptım yanş yıllardır girip cıkıyorum sınırdan edirne kapısından . neyse son gecisimde artık kapıyı gectik bu arada turkcell hattım yedek telefonda ama hep acık .. acil bisi olursa diye acık tutuyorum . Kapıyı gectik artık tr deyim ve hattımı degistirdim kapıdan ayrılalı 5 dk falan olmus .. actım telefonumu 3g acıldı ( acık kalmıs yabancı hattımı kullanırken ve turk hattımı takarken dikkat ederim kapamasamda hemen acıksa kapamaya ve oylede oldu ) 2-3 sn gecti gecmedi hemen kapadım cabucak .. sonra bir baktım ki faturama 15 lira yurt dııs internet paketi yapıstırmıslar .. girdim internetten kontrol ettim.. kullandıgım internet toplasanız en fazka 5-6 KB ... hemen musteri temsilcisini aradım ve toplamda 15 dk lık bir konusma yaptık. kısaca soyliyeyim tamam hadi turk sınırında sizin operatorunuz cekmioyor tamam hadi ben hatalıyım buna ragmen .. benden sadece kullanılan interneti kesin ve pakketi iptal edin .. yok efendim biz musterileri dusunuyoruzda bilmem ne de .. dedim ki sonrada ben bu paketi kullanmayacagım ve bana bosuna 15 lira fatura kesildi adam demesin mi ? yurt dısına cıkmıcakmısınız .. ya kardesim sana ne .. cıkarım cıkmam.. dedim ki hayır 1 ay cıkmıcam siz benim kullandıgım kadar internet parası kesin yani kesse kesse en fazla 1 tl keser .... yok oyle dedik boyle dedik .. olmadı .. ben de bu kacıncı magdur edisiniz beni dedim kızdım ve sizde kusura bakmayın o zaman ben de ilk işim operatorumu degistirmek olucak dedim.. ve oylede yapıcam .. son 2-3 ayda bi kac olay daha gecti basımdan turkcell onceden boyle degildi.. para iadesi yapardı ama su son 2 senedir cok bozdu kendisini.. belki 10 yıllık turkcell musterisiyim.. ve bu yasadıklarımıda her yerde anlatıcam.. kendilerini toparlamazsa daha coook musteri kaybederler .. 15 lirayla batmam da zenginlemem de .. ama hak olmayan parayı da kusura bakmasın kimse .. yediremem kendime bu sekilde .. şimdi soruyorum sizce kim haklı ? turkiye sınırları icerisinde cekmeyen ve bu yuzden ben istemeden bana otomatikman paket yukleyen ve iade yapmayan turkcell mi yoksa hadi benimde hatam var belki kullandıgım kadarını kesin bari diyen ve hicbir cozum elde edemeyen ben mi ?
 
Normal Bişey Zaten Paketin YOksa O Mobil Veriyi Açarsan tamam Tüm Tllerin Gider.Şu Anda Seni Haklı Gösteren Bişey Göremedim Ben Sana Dedimki Ev Harici Bir Yerden Bişey Yemeyeceksin Sende Unutarak Yedin Bunun Şuçlusu Sensin Çünkü Ortada Bir Kural Var Bunu AMa Bilerek Ama Bilmeyerek Çiğnedin Yapacak Bişey YOk.Bende 00 Sn Görüşme Yapıyorum Açıyor Karşi Taraf Kapatıyorum Tl Kesiyor Bazen MeselaYapacak Bişey Yok Maalesef.
 

Delyyyy

Üye
    Konu Sahibi
tamam ama ben artık turkiye sınırı icerisindeyim.. o turkcell in cekim gucunun sorunuysa ben ne yapabilirim .. o zaman istanbula kadar hic acmayalım teli .. ikincisi kullanmıyacagım paketi bana zorla satamaz. ne guzel diyorsun bak 00 sn de kapatıyorum para yazıyor.. sana 100 dk lık bir paket yazsa ama hic bir zaman kullanmayacagın işine yaramıcak... ve sana 15 lira fiyat gecirse hos olur mu ? kurallar da biraz dengeli olur .. dedigim gibi kullandıgım kadarını faturaya yazsa amenna .. tutsa tutsa 1-2 lira tutar.. ben fazla fazla soyluyorum hatta.. nere 15 lira nere 1-2 lira. faturasız olsak nasıl yapacaktı acaba bu paketi cok merak ediyorum .. bole daha kullanmadıgım ve kullanmıyacagım paket iyi valla herkeze boyle 1 kere giydirseler dunyanın parası..
 
Tamam Anlıyorum Ama Büyük İhtimalle Sınır İçinde Olduğun Yerde Telefon Çekme İçin Sanırım Dişarıdan Bir Anten Kullanıyordu Tamam Dediğin Gibi Ama Yani Bilmiyorum Uğraşsan Bişey Çıkarmı.Belki TRdeki Anten Alanda Etkisi Yoktur Yurtdışındakı Daha Yakınsa Olabilir Mahkeme Aç Desem Olurda Haksız Çıkarsan Cebinden Kim Bilir Kaç Katı Çıkar Yine Bişey Uydurur Satarlar Sana Sadece Trcel Değil Avea Vodafonede Aynı Olacaktır.
 
Tepkiler: Delyyyy

Delyyyy

Üye
    Konu Sahibi
ben 7 -8 yıldır defalarca girip cıktım cunku bulgarda okudum ortalama her ay iki kez gectim o kapıdan . onceden boyle birsey yoktu .. ha baska bi sekilde diyeyim .. onceden bu tarz bi problemim oldugunda turkcell hemen cozuyordu para iadesi yapıyordu.. artık oyle bir ugrasları olmadıgını hissediyorum .. umarım eskisi gibi iy hizmet vermeye calısırlar ..
evet dogru diyosun avea falan da aynı olacak ama zaten kontorluye gecmeyi dusunuyorum .. vodafone biraz daha uygun gibi fiyat ilerde belki yine donerim turkcelle ama biraz uzaklassam iyi olacak ..
 
Olmazsa Tekrar Ara Belki Müşteri Hizmetleri İle AlakalıBişeydir.Yada Hakem Heyetine Başvursan Acaba Çözüm Olurmu
 

Delyyyy

Üye
    Konu Sahibi
yok ya ugrasmıcam zaten gerekeni yaptım .. 15 lira icin degmez o kadar ugrasmaya .. ama heryerde anlatıcam bu ve daha onceki sorunlarımı konusu acıldıkca..
 
B.T.Kurumuna yaz durumu kesin çözüm alırsın.
 
Ben denizciyim normal simdi ben yurtdisindan evi aramaya kalktigimda hem benden hemde aradigim kisiden para kesiliyor normal yani sen bulgar hattini takmişsın turkiyedesin