cukuleaks
Üye
benim adaşim ayni grup vitaminin dediği gibi çilgin cocuk iso
Omegle konuşmalarinaysa dicek laf yok
amingüldüren bi yapıya sahip samimi biri
Rica ederimbi iki gündür daha bi sevmeye başladım kendisini.
*resimsever
*saygılı
*dürüst
*samimi
bütün iyi olan belli başlı şeyleri saydın , hiçmi hatam yok yapmayın böyle utanıyorum
hiç hatam yok aslında
bana karşı olmadı olum diğerlerine ne yaptın bilemem
hatasız kul olmaz
aynı şekilde sana döndürdümSevdiğim bir arkadaş
Töbe Töbe
aynı şekilde sana döndürdüm
Ah bunu herkes anlasa. Daha demin birisi beni 1-2 kişiye sorarak hayatımı ve kişiliğimi ortaya çıkardı. Hemde çok sevecen , tam benim kafadan gördüğüm bir abimiz. Önyargısından dolayı ona teşekkür ediyorum burdan.Hackless i tanımadan yorum yapmamak lazımYardımsever ve sevecen seviyorum İsmail'imi yahu
Ah bunu herkes anlasa. Daha demin birisi beni 1-2 kişiye sorarak hayatımı ve kişiliğimi ortaya çıkardı. Hemde çok sevecen , tam benim kafadan gördüğüm bir abimiz. Önyargısından dolayı ona teşekkür ediyorum burdan.
Yorumun için teşekkürler fatihim. Keşke herkes senin gibi olabilse
Ah bunu herkes anlasa. Daha demin birisi beni 1-2 kişiye sorarak hayatımı ve kişiliğimi ortaya çıkardı. Hemde çok sevecen , tam benim kafadan gördüğüm bir abimiz. Önyargısından dolayı ona teşekkür ediyorum burdan.
Rica ederim İsmailîm
Abiicm ozaman kaç gündür neden umut vaadediyorsun? Aynı şekilde sende beni çok yanlış tanıyorsun. Geleyim yalovaya. Tanışalom konuşalım. Bak göreceksin gerçekte nasıl bi insan olduğumu. Benim gerçek yüzümü ,iyi niyetimi bilen kişi çok az. Ottoman tiger abi veya mastelaa veya revengeful veya nawy gibi. Bunlar benim gerçek yüzümü ,iyi niyetli biri olduğumu ve kesinlikle kimsenin hakkına girmediğimi bilen kişiler. Beni yanlış tanıyorsun basbas bağırıyorum kimsenin rızası olmadan bişey yapmam diye ama anlamıyorsun abi. Sor beni fatihe mastelaa ya. sor bebi Doktor'a. Ben cezzbedici3 ün videosunu koyarken defalarca fevzi abiye pm attım hepsini gösteririm. kızarmı kızmazmı diye kaç defa doktora pm attım danıştım. Beni çok yanlış tanıyorsun.
Çok yanılıyorsun bilmediğin görmediklerin var kardeşim
Tarık abi sende beni yeni tanıyorsun Allahını seversen sende aynı hataya düşme. Rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?