Dafny Üye CoDeYs' Alıntı: Necmati™ adamın avatarı çok fena Genişletmek için tıkla ... hani bendim
Necmati Üye halit abi mehmet abi vede ata abi süperler yaaa hele onların ketileri vardı yaa onu her hatırladıkça gülüyorum bende çok komikmiyim acaba --------------- Ekleme --------------- Necmati™ adamın avatarı çok fena Genişletmek için tıkla ... ooo zeki teşekkürler kardeşim
halit abi mehmet abi vede ata abi süperler yaaa hele onların ketileri vardı yaa onu her hatırladıkça gülüyorum bende çok komikmiyim acaba --------------- Ekleme --------------- Necmati™ adamın avatarı çok fena Genişletmek için tıkla ... ooo zeki teşekkürler kardeşim
Praetor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Praetor ... Israrlı bir şekilde yine o diyorum ... Genişletmek için tıkla ... Maymun muyum lan ben?
TuRkiShCowboy' Alıntı: Praetor ... Israrlı bir şekilde yine o diyorum ... Genişletmek için tıkla ... Maymun muyum lan ben?
Necmati Üye Praetor' Alıntı: Maymun muyum lan ben? Genişletmek için tıkla ... ama cidden komiksin yaa ata abi
Praetor Emekli Yönetici Necmati™;2832207' Alıntı: ama cidden komiksin yaa ata abi Genişletmek için tıkla ... Biliyorum, onu da espri olsun diye yazdım zaten Enes beni gerçekten maymun yerine koysa maymun ederim onu forumda
Necmati™;2832207' Alıntı: ama cidden komiksin yaa ata abi Genişletmek için tıkla ... Biliyorum, onu da espri olsun diye yazdım zaten Enes beni gerçekten maymun yerine koysa maymun ederim onu forumda
Necmati Üye Praetor' Alıntı: Biliyorum, onu da espri olsun diye yazdım zaten Enes beni gerçekten maymun yerine koysa maymun ederim onu forumda Genişletmek için tıkla ... yap yap acıma
Praetor' Alıntı: Biliyorum, onu da espri olsun diye yazdım zaten Enes beni gerçekten maymun yerine koysa maymun ederim onu forumda Genişletmek için tıkla ... yap yap acıma