Sizce En Zevkli N-gage Oyunu Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quadriceps

Üye
    Konu Sahibi
Sizce En Zevkli N-gage Oyunu Hangisi?
Arkadaşlar artık n-gage devri bitti denebilir ancak o bir efsane olarak kalcak halen kullanmakta olanr basta ben olmak üzere zevk alarak bircok n-gage oyunu oynadik bunlar içinde en çok zevk aldığınız hoşunuza giden hangisi oldu

Ben fifa2005 , colin mcrae rally, kof, worms, cok zevk alarak oynadım ancak içlerinde halen bırakamadığım tek oyun var oda k.o.f. tek gecerim

Aslında The Roots u da severim ancak sıkıyo belli bi saatten sora

Aslında bu konu anketlik gibi görünüyo ama ankette bukadar n-gage oyununu bir araya getiremeyiz ozamn da kapsamlı olmaz.

Hadi bakalım siz hangisini en çok zevk alarak oynadınız oynadınız??

katibim

katibim

Üye
tombraider,splintercell chaos teory,rayman3,ghost recon,call of dutty,sonic

Quadriceps

Üye
    Konu Sahibi
call of duty ii de cok yavas sanki n-gage den daha üst bir model için yapılmışta n-gage in işlemcisi ram i falan yetmiyomus gibi oynaniyo cok takılıyo gerci buna ramen oyunu bitirdim ghost recon da super bak onu unutmusum splinter cell de super eee hepsi super sonic zaten bi klasik tomb raider i sevmem bak rayman 3 de bi oynayamadım du bugun indiriimde oyniim oyun taaa nezaman çıktı ben daha oynamadım

achilles_kenan

Üye
ptg,wwp,ikusa,asphalt2,thps,hs

judacH

Üye
[arkadaşlar henüz N-Gage dewri bitmedi...Hatta henüz yeni başlıo...Çünkü 2007 yaz a doğru N-Gage neo çıkıyoo...!!! Nokia telefonu hemen çıkarmamakla iyi yaptı aslında.Çünkü çıktıında dehşet olujak..Ayrıca arkadaşlar artık theme de yüklüyebileceksiniz..Sony Ericcson un walkman % 70 yicek bi ses kalitesine we winamp modunda bi mp3 player ı oljak.1.3 mpx de kamerası olucak ..N-Gage oyunu we sis programalrı arayan arkadaşlar benimle irtibata geçebilir...saygılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
O Ngage Neo fake bir telefon , çyle bir telefon yok.

AHMET2525

AHMET2525

Üye
tony hawk pro skater

judacH

Üye
dostum şu an geliştirme aşamasında...2007 de çıkacak yane..Henüz yok tabe..Bi çıksın zaten 2 dene aljam..

MeTiNgAgE

Üye
asphalt 2 ve fifa 05 ..yalnız az oynamadım zamanında asphalt 1 i..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt