iOS Developer Üye Konu Sahibi DJOGUZ' Alıntı: 6131 daha bir hoş gözüküo Genişletmek için tıkla ... işte adam telefondan anlıyor...
denizyalcin Üye bence en charismatic+en bangır bangır sesli+altı kıvrık kız gibi kıvıran+özellikli teli 3250... bu arada ben 7610 reklamındaki kıza aşık oldum
bence en charismatic+en bangır bangır sesli+altı kıvrık kız gibi kıvıran+özellikli teli 3250... bu arada ben 7610 reklamındaki kıza aşık oldum
iOS Developer Üye Konu Sahibi bu tartışma çok uzayacağa benziyor..herkes kendi telefonuna karizmatik diyor olmaz ki böyle...
murat486 Üye Sony Ericsson P990 Bence süper bir telefon sanki cebinde duran bir Pc Laptop bende p910 vardı bunları ona yakıştırarak söylüyorum P990 henüz piyasaya sürülmedi fakat harika olacak
Sony Ericsson P990 Bence süper bir telefon sanki cebinde duran bir Pc Laptop bende p910 vardı bunları ona yakıştırarak söylüyorum P990 henüz piyasaya sürülmedi fakat harika olacak
bilgesamet Üye denizyalcin' Alıntı: bence en charismatic+en bangır bangır sesli+altı kıvrık kız gibi kıvıran+özellikli teli 3250... bu arada ben 7610 reklamındaki kıza aşık oldum Genişletmek için tıkla ...
denizyalcin' Alıntı: bence en charismatic+en bangır bangır sesli+altı kıvrık kız gibi kıvıran+özellikli teli 3250... bu arada ben 7610 reklamındaki kıza aşık oldum Genişletmek için tıkla ...