Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce En İyi Mobile İşletim Sistemi Hngisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fnldstntn
Üye
Konu Sahibi
Sizce En İyi Mobile İşletim Sistemi Hngisi ?
Sizce En İyi Mobile İşletim Sistemi Hangisi ?
Yorumlarınızı bekliyorum...
HarryPotter93
Üye
Android OS diyebilirim pazar payını çok genişletti.
Anußis
Üye
nokiacıyım ancak symbianın olamayacagı bir gerçek android için bende varım... hiç değilse acık kaynak kodlu bir sistem düzenlemeler ile herşey yapılabilir ancak symbian için bu söylenemez ne kadar symbian 3 yada daha üstünü cıkarsalarda
emre_6795
Üye
android en iyisi
Captain
Üye
android os bencede en iyisidir
OğuzcanAbi
Üye
dırımuna göre değisşir hepsinin iyi olduğu olduğu alanlar bence
YsF_90
Üye
Android OS gibi duruyor ama iOS da olabilir
[Qustah]
Üye
Bada yeni çağın en iyi işletim sistemleri arasına girer bence oldukça iyi.. çok yeni olmasına rağmen uygulama sayısı 2.000'i aştı.
sphone
Üye
windows ve android bunların üstüne tanımam
V/RS
Üye
symbian bence en güzeli sadesi
onderche
Üye
V android ..
expressbass
Üye
bence en mükemmeli maemo isletim sistemi kullanıcıya açık bi sistem herkez istedigi herşeyi yapabiliyor bunlar android ve bada vs.lerde yok eger
Uruloki
Üye
MeeGo derim ben ya da linux mobil sistem olmalı
silver021
Üye
Android bence en iyisi. lakin ben badadanda memnunum cok fazla program ve oyunlarla haşır neşirseniz elbetteki android.
hoss
Üye
_Android_
maxirabit
Üye
İos kullanıyorum ama tutupta onu övmem.En iyi işletim sistemi android,bana göre.
cCc Maxcı cCc
Üye
Kesinlikle android ios u geçdi
mangdaşire
Üye
en iyisi android,sonra ios,sonra symbian,sonra wp7,en son digerleri
hxüxsxaxm
Üye
Maemo'yu bilmeyen çok belli ki forumda bilseniz gözünüz başka işletim sistemi görmez açık kaynak kodlu yüksek uygulama performansı için yüksek işlemci gücüne ihtiyaç duymaz(linüx tabanlı bir işletim sistemi oldugu için) uygulama olarak zengin linüx programlarının çoğunu bire bir düzelterek kullanabiliyorsunuz kodek desteği çok vs... vs...