WebStyle Üye astegon' Alıntı: Benim telefon da orjinal idi. Direkt belle yükledim. Şiddetle tavsiye ederim. Yeni telefonum olmuş gibi Buyrun; ben burda söylenenleri harfiyen yaptım ve N8 Belle oldu. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... "Bu belgeyi görmeye iznin yok." grup gizli galiba ya da gruba davet gerekiyor. Bende bu şekilde uyarı verdi.
astegon' Alıntı: Benim telefon da orjinal idi. Direkt belle yükledim. Şiddetle tavsiye ederim. Yeni telefonum olmuş gibi Buyrun; ben burda söylenenleri harfiyen yaptım ve N8 Belle oldu. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... "Bu belgeyi görmeye iznin yok." grup gizli galiba ya da gruba davet gerekiyor. Bende bu şekilde uyarı verdi.
mucaht Üye WebStyle' Alıntı: "Bu belgeyi görmeye iznin yok." grup gizli galiba ya da gruba davet gerekiyor. Bende bu şekilde uyarı verdi. Genişletmek için tıkla ... Gruba katılmayı dene arkadaşım.. Kapalı bir grup olduğu için yöneticilerin onaylaması gerekiyor online yönetici varsa hemen kabul ederler ve istediğin yere girebilirsin..
WebStyle' Alıntı: "Bu belgeyi görmeye iznin yok." grup gizli galiba ya da gruba davet gerekiyor. Bende bu şekilde uyarı verdi. Genişletmek için tıkla ... Gruba katılmayı dene arkadaşım.. Kapalı bir grup olduğu için yöneticilerin onaylaması gerekiyor online yönetici varsa hemen kabul ederler ve istediğin yere girebilirsin..
By_Zw Üye ivo v3.2 yi deneyen arkadaşlar var ise görüşlerini ve v3.1 den farklarını belirtebilirler mi?
WebStyle Üye By_Zw' Alıntı: ivo v3.2 yi deneyen arkadaşlar var ise görüşlerini ve v3.1 den farklarını belirtebilirler mi? Genişletmek için tıkla ... 3.2 çok sorunlu ve stabil bir sistem değil. Gözlemlediğim kadarı ile 3.1 en iyisi şu anda..
By_Zw' Alıntı: ivo v3.2 yi deneyen arkadaşlar var ise görüşlerini ve v3.1 den farklarını belirtebilirler mi? Genişletmek için tıkla ... 3.2 çok sorunlu ve stabil bir sistem değil. Gözlemlediğim kadarı ile 3.1 en iyisi şu anda..
By_Zw Üye WebStyle' Alıntı: 3.2 çok sorunlu ve stabil bir sistem değil. Gözlemlediğim kadarı ile 3.1 en iyisi şu anda.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
WebStyle' Alıntı: 3.2 çok sorunlu ve stabil bir sistem değil. Gözlemlediğim kadarı ile 3.1 en iyisi şu anda.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.