sizce en iyi belle cfw hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

sizce en iyi belle sürümü

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
sizce en iyi belle cfw hangisi
Lütfen en az 3 cfw yi flaslayıp yükleyen arkadaşlar oy kullansın çünkü daha bilgilendirici olur

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Zaten ankette 1. sırada :D bana göre bu forumda en iyi cfw Kurtuluş40 arkadaşımızın cfw'leri her sürümünü bu ana kadar denedim.Sorunsuzdur Saygılarımla :oke:

• Beğen
Tepkiler: mkahya, zikfirsel ve SuaT6027
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
tabiiki bende şimdiye kadar çıkarmış olduğu tüm cfw leri yükledim ve çoğu zamanda takıldığımız yerlerde yardımcımız olmuştur burdaki amacımız hiç bi arkadaşımızı kötülemek değil biz n8 kullanıcılarını layık oldukları en iyi sisteme ulaştırabilmek siz diğer cfw leri denedinizmi

• Beğen
Tepkiler: mkahya
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
tabiiki bende şimdiye kadar çıkarmış olduğu tüm cfw leri yükledim ve çoğu zamanda takıldığımız yerlerde yardımcımız olmuştur burdaki amacımız hiç bi arkadaşımızı kötülemek değil biz n8 kullanıcılarını layık oldukları en iyi sisteme ulaştırabilmek siz diğer cfw leri denedinizmi

Aynen dediklerine katılıyorum hep birlikte beraberce ben başından sonuna kadar tüm cfwlerini deneyip, elimden geldiğince hem kendisine hemde diğer arkadaşlarıma yardımcı olmak için burdayım arkadaşım.Konu güzel ve yerinde umarım faydalı olur :)

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler üstadım ne öğrenebildiysek burda sizlerin sayesinde öğrendik ve öğreniyoruz rar nedir zip nedir bilmezken şimdi telefonlarımıza bedava olarak hükmedebiliyoruz

• Beğen

Castiel91

Üye
madnessin bellesini göremedim

mkahya

mkahya

Üye
Bana göre anketin yapılmaması gerekirdi en iyi cfw tabiki kurtuluş ustanın telefonun bütün özelliklerini zevkle kullanmaya teşvik eden bir program yapmış telefondan her şekilde istifade ediyoruz teşekkürler kurtuluş usta ellerine sağlık.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Bana göre anketin yapılmaması gerekirdi en iyi cfw tabiki kurtuluş ustanın telefonun bütün özelliklerini zevkle kullanmaya teşvik eden bir program yapmış telefondan her şekilde istifade ediyoruz teşekkürler kurtuluş usta ellerine sağlık.
piyasada bir çok cfw var burdaki kasıtta zaten en iyi cfw yi kullanan arkadaşların yorumlarını alarak hepsini denemek yerine bir kalemde o cfw yi yüklemek benim tel flaslana flashlana hepsini gördü böyle bir anket olsaydı yorumlara bakar direk hangisi iyiyse onu yüklerdim yeni yükleyecek arkadaşkarada ön bi bilgi olur neden yapılmaması gerekirdi dediniz anlamadım evet yukardaki 4 cfw yide yükledim denedim içlerinde şuanda kurtuluş beyin cfw iyi ama benim şahsi görüşüm xeon cfw hataları düzeltilip modifiye ve türkceleştirilirse çok daha süper bi cfw olacağına eminim deneyenler bana hak vereceklerdir umarım

---------- Eklendi @ 22:35:37 ---------- Yazıldı @ 22:27:12 ----------

madnessin bellesini göremedim
elimden geldiğince daha güncel yeni cfw leri yazdım kasıtlı birşey değil madnes, nurani bi kaç tane daha var ilk sayfadaki güncel cfw leri seçtim tabi yorumlarımızda bunlarıda belirtebiliriz

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
xeon inşallah türkce kullanacağız hadi hayırlısı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
taylor V7 ben cidden cok begendim 1,5 aydır kullanyorum daha yavaşlamadı

nosteam1

Üye
kurtulus40 belle tabi en iyisi 5 gün sarjı yetiyor bana

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
xeon 3.2.2 herkesin bi denemesini tavsiye ederim 4 gözle bekliyorum tr dil güncellemesini

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
son 15 gün ve kurtuluş açık ara önde

tempestshine

tempestshine

Üye
sanırım bu cfwlerin hepsi n8 için.tabikide kurtuluş :oke:

olcayaksoy_01

olcayaksoy_01

Üye
kurtuluş kardeşiminki tabiki

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kurtuluş çok iyi

ANIL

ANIL

Admin
Yeni sürümle yeni cfwler geldi konu sahibi anketi yenilemek isterse bize bildirebilir :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt