tabiiki bende şimdiye kadar çıkarmış olduğu tüm cfw leri yükledim ve çoğu zamanda takıldığımız yerlerde yardımcımız olmuştur burdaki amacımız hiç bi arkadaşımızı kötülemek değil biz n8 kullanıcılarını layık oldukları en iyi sisteme ulaştırabilmek siz diğer cfw leri denedinizmi

piyasada bir çok cfw var burdaki kasıtta zaten en iyi cfw yi kullanan arkadaşların yorumlarını alarak hepsini denemek yerine bir kalemde o cfw yi yüklemek benim tel flaslana flashlana hepsini gördü böyle bir anket olsaydı yorumlara bakar direk hangisi iyiyse onu yüklerdim yeni yükleyecek arkadaşkarada ön bi bilgi olur neden yapılmaması gerekirdi dediniz anlamadım evet yukardaki 4 cfw yide yükledim denedim içlerinde şuanda kurtuluş beyin cfw iyi ama benim şahsi görüşüm xeon cfw hataları düzeltilip modifiye ve türkceleştirilirse çok daha süper bi cfw olacağına eminim deneyenler bana hak vereceklerdir umarımBana göre anketin yapılmaması gerekirdi en iyi cfw tabiki kurtuluş ustanın telefonun bütün özelliklerini zevkle kullanmaya teşvik eden bir program yapmış telefondan her şekilde istifade ediyoruz teşekkürler kurtuluş usta ellerine sağlık.
elimden geldiğince daha güncel yeni cfw leri yazdım kasıtlı birşey değil madnes, nurani bi kaç tane daha var ilk sayfadaki güncel cfw leri seçtim tabi yorumlarımızda bunlarıda belirtebilirizmadnessin bellesini göremedim
taylor V7 ben cidden cok begendim 1,5 aydır kullanyorum daha yavaşlamadı