Sizce En Güzel Anneler Günü Hediyesi

Sponsorlu Bağlantılar

sevgilihediyem

Üye
    Konu Sahibi
Sizce En Güzel Anneler Günü Hediyesi
Herkese Selamlar.

Bu yıl Anneler Günü 12 Mayıs 2013 pazar günü kutlanacak. Anneler için tüm Dünyada kutlanan bu özel günde elbette ki, Annelerimizin elini öpmeye hediyelerimiz ile gideceğiz. Peki siz Anneler Günü Hediyesini seçtiniz mi? Anneye alınabilecek en güzel Anneler Günü Hediyesi için siz hangi hediyeleri önerirsiniz? Bana kalırsa, Annelere hediye olarak en güzel hediyeler, Kişiye Özel Hediyelerdir. Anneleri duygulandıracak ve kendilerini çok özel hissettirecek hediyeler.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
sıcacık bir sarılma en güzel hediyedir.

- - - Eklendi - - -

sıcacık bir sarılma en güzel hediyedir.

hikmet366

hikmet366

Üye
Evde Oturup Çay Pıtlak Sohbet Etmek Kuçaklaş En Büyük Hediye Bence Yani Ailecek Hep Beraber Olmak Diyelim Buna ...

sevgilihediyem

Üye
    Konu Sahibi
Anneye en güzel hediye, gerçekten de, Sayın Byhaydar'ın da belirttiği gibi Sımsıcak ve samimi bir sarılma ve SEVGİDİR. Bu yıl 12 Mayıs 2013 pazar günü Kutlanacak olan Anneler Günü ile ilgili, Sevgili Annelerimizi mutlu edecek bir çok hediye alternatifi bulunmaktadır.
Anneye Kişiye Özel Hediyeler,
Duvar Saati,
Mutfak Araç gereçleri gibi

MrTech

MrTech

Üye
Aklima birsuru sey geliyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben anneler gunun kutlu olsun deyip opuyorum eskiden kartona siir yazardim sonra onu kucuk boyutta keserdim el isi kagitlarindan kalp seklinde kesip yapistirirdim ustune sonra da annemin yanina koyardim uyandiginda bir bakardi siir... Sonra parami kartona harciyorum diye beni doverdi

Saka len gelip operdi iste

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Joker
MrTech

MrTech

Üye
:ehe

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Ben anneler gunun kutlu olsun deyip opuyorum eskiden kartona siir yazardim sonra onu kucuk boyutta keserdim el isi kagitlarindan kalp seklinde kesip yapistirirdim ustune sonra da annemin yanina koyardim uyandiginda bir bakardi siir... Sonra parami kartona harciyorum diye beni doverdi

Saka len gelip operdi iste

:ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Annenın erkek evledı olunca hediye tercihine dikkat etmek gerekiyor :)

orcscn

Üye
Geçen bir sitede görmüştüm onu bulmaya çalışacağım size.

Bunu yapmak için birkaç tane kardeş lazım bence. neyse anlatıyorum. diyelim ki 2 kardeş + anne + baba bir aileniz var. 2 kardeş ve baba için 3 tane uçan balon alınır. uçan balonlardan ip sarkıtılır. iplere de anneniz ile olan fotoğrafı koyarsınız ve arkasına yazı yazarsınız. sonrasında ise bunları bir odaya koyuyoruz, anne gelince sürpriz :) bence hoş. sonra sarılmalar, öpüşmeler vs vs...

KayraBey

KayraBey

Üye
Değişik bir fantezi :ehe

SHS

SHS

Üye
gereksiz bi gün ne kutlaması hediyesi, annenize layık saygılı bi evlat olun, daha ne isterler

sevgilihediyem

Üye
    Konu Sahibi
Yani konuyu açarken hiç bu kadar "gereksiz bi gün ne kutlaması hediyesi, annenize layık saygılı bi evlat olun, daha ne isterler" net cevaplar da gelebileceğini düşünmemiştim:)))

Ben Anneler Günü Hediyesi olarak belki kafasında henüz hediye netliği olmayan değerli üyeler için aşağıdaki linkli paylaşmak istiyorum. Direkt link veremediğim için bu şekilde yazabiliyorum ancak.

Bu arada Tüm Annelerimizin Ellerinden öper hepsine sağlık sıhhat ve afiyetler dilerim...
sevgilihediyem.com

sincarezindan

sincarezindan

Üye
güzel bir yüzük

Üst Alt