elmyra Üye walla bende koptum pc başında ama elifcim sende bu akşam herseyi karıştırdın birleştirdin yani
FirstClasss Üye Konu Sahibi prince of hell' Alıntı: evet tatlı bi espri olmuş alınma biz sana bozulmadık Genişletmek için tıkla ... tamam alınmıyorumda napim yapamadım ayrıca birazdan ucarsın
prince of hell' Alıntı: evet tatlı bi espri olmuş alınma biz sana bozulmadık Genişletmek için tıkla ... tamam alınmıyorumda napim yapamadım ayrıca birazdan ucarsın
mservank Üye prince of hell' Alıntı: ben gönüllerde yöneticiyim bikere Genişletmek için tıkla ... gönlümüzün prens(es)i
prince of hell' Alıntı: ben gönüllerde yöneticiyim bikere Genişletmek için tıkla ... gönlümüzün prens(es)i
sonbela Üye alican yeni isminide ben yanlış yazmışım bilerek oldu bu ama alicansu kızmazsın umarım --------------- Ekleme --------------- ekle bakalım bunu ismin yanlış olmuş alice cansu olucaktı
alican yeni isminide ben yanlış yazmışım bilerek oldu bu ama alicansu kızmazsın umarım --------------- Ekleme --------------- ekle bakalım bunu ismin yanlış olmuş alice cansu olucaktı
djoguz55 Üye en başaralı üye:evt evt karşınızda ...................................................................djoguz55
en başaralı üye:evt evt karşınızda ...................................................................djoguz55