sizce e7 almalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
outofdark

outofdark

Üye
    Konu Sahibi
sizce e7 almalı mıyım?
merhaba sizce e7'nin + ve -'leri ne

ShiniGami

Üye
Dostum E7 ile aynı fiyatta çok güzel android telefonlar var oyun, uygulama istiyorsan android almanı tavsiye ederim.

ucantcme

ucantcme

Üye
Ne yapacağın önemli kardeşim ben uzun yıllar kullanacağım sağlam olsun sitil olsun istiyorsan e7 işini görür. Ha dersin ki teli 2 yıl kullanır atarım kamera kullanmam oyun uygulama delisiyim o zaman android al

outofdark

outofdark

Üye
    Konu Sahibi
benim için telefonda oyun-uygulama çok önemli değil,yeter ki stil olsun ve internette her siteyi sorunsuz açsın

uğur e

uğur e

Üye
parasal sıkıntın yksa htc modellerıne bk derim.en kotü modelı bıle 865 ram

kaavkw

Üye
Ben E7-00 kullanıyorum gayet memnunum, istersem dokunmatik yazıyorum istersem açıyorum klavyesini qwerty klavye ile yazıyorum kafama göre. N8 ile oynayabileceğin bütün oyunları E7 ile de oynayabiliyorsun doğal olarak, uygulama zenginliği olarak da bir telefonda işime yarayan her şey mevcut, bir de şu olsaydı bak diğer markada şu varmış keşke bende de olsa dediğim bir şey yok, bazı arkadaşlar uygulama/oyun zenginliği yok diye Nokia markasını tamamen çöpe atmış durumda ama bence hepsi abartı. Sağlamlık olarak da oldukça iyi ne ekran için ne de kasa için de koruma kullanmıyorum bir kaç kez düştü tamamen sağlam.

farukbekl

farukbekl

Üye
E7 yi Şiddetle Tavsiye Ediyorum.. Kazayla Yere Düşürdüğün Zaman Bir Şey Olmaz... Kaya Gibi Telefon..

lweo

Üye
bende e7 kullaniyorum kapagi acarak daha 1 kez olsun yazmisligim yok dokunmatik ekrani sanki benim hangi harfe basacagimi biliyormus gibi dur sen yorulma diyor, ve cok akill herseyiyle... nokia sevmem ama cok iyi telefon yapmis...

dogukan59

dogukan59

Üye
nokia e7 bende kullanıyorum kamerası dışında her özelliğinden memnunum kamerada iyi çekiyor ama malum otofokus yok yakın çekimler bulanık bide benim gibi öğrenciyseniz defterin falan fotoğrafını çekmeye kalkınca hüsran :) onun dışında gayet iyi tavsiye ederim bende çok kez düşürdüm çok hafif çiziklerle atlattım

ANIL

ANIL

Admin
İnternet için e7 alınmaz

erdgnblt

erdgnblt

Üye
701 Alabilir, Mayıs sonuna kadar bekleyip üstüne biraz daha para biriktirip koyup Lumia 800 alabilirsin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...