sizce dünyanın en güzel telefonu hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
görünüş olarak mı hangi yönden güzel kastediyorsun?

mehmet6318

Üye
kardeşim telefonu alırken 2 şeye bakılır 1cisi donanım özelliklerine bakılır 2cisi ise o telefona proğram yüklenebilir özellikte olması benim için önemlidir benim e63 var bu telefondan wireles ile tv bie izliyebiliyorum,internete girebiliyorum benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
benim için dünyanın en güzel telefonu...sahip olduğum telefondur...

maxitr

maxitr

Üye
bence herkesin telefonu kendine göre güzel yani bil laf vardır arkadslar (güzele güzel demem düzel benim olmadıkca) bence arkadsımızın dedigi gibi her zaman ilk cıkan telefonlar güzel :D

sx1sever61

sx1sever61

Üye
seimens sx1 mc loren.............stil,karizma,işlevsellik..........aykırılık sx1 5 yıldır cebimde....bı ence bread

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Nokia N97:):):)yada Samsung Pixon

ProFeteröl

Üye
3310 Clasic (En95 ben Öyle Diyorum yane ). . . :D

ressam58

ressam58

Üye
Valla arkadaşım N95 8GB ve samsung jet ikiside mükemmel bence!!

yakuza16

yakuza16

Üye
bence kameralı her türlü telefon güzeldir:D:coold:

yavuz taha

yavuz taha

Üye
ıphone güzel telefon ama ne hikmetse bletooth bile yok tel'de,arkadaşlar arası veri aktarımı yapacak olsan akşam bize uğrada usb kablo ile aktarma yaparız falan demek lazım.eeee o parayada ayaküstü şarkı,resim falan yollamak ıphone'a yakışmaz diye düşünmüş olacaklar ki;üreticisi,bluetooth koymamış : )))bu arada hasbelkader düşürmeyin tel'i elinizde kalır.bence en güzel tel,benim kullandığım 5610 her özelliğini kullanıyorum ve çok memnunum.parayıda zor kazanıyorum,iki kelimeyi bir araya getiremeyen telefoncu görünümündeki keko'larıda beslemiyorum...

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
bence en güzel telefon benim telefonum.. hem manevi yönden, hem de işlevsellik açısından.. :gul:

byilmazZ

byilmazZ

Üye
n73 !!

Emperian

Emperian

Üye
en güzel telefon benim olan telefondur. N95 8GB

DERBEDER-34-

Üye
bence ı phone N95 VE 96 derim...

MarLb0r0

Üye
Motorola TalkAbout :)

S@H!N

Üye
herkes kendine göre hoşuna giden teli söyler en güzel tel diye :) bana görede 5800 taki navigasyonu çözersem tam anlamıyla :)

Sehzade

Üye
ben telefona guzel demem telefon benim olmadıkca xD

djoz-

djoz-

Üye
dünyanın en güzel telefonu ilk telefonum olan Ericsson 628 ..

cesedini hala saklıyorum..

Maconis

Üye
Herkesin sevdiği telefona saygım var ama
arkadaşlar lütfen İphone kompleksimizi yenelim
sorunun cevabı karalama değil tercihimiz olmalı

Bence ''İphone 3gs''

Üst Alt