sizce doğrumu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
sizce doğrumu ?
arkadaşlar kalbimde bùyük yara var.ama bi trlü affedemiyorum ama unutamıyorumda,mahallade bi kız var bi ara çıkma teklif etçektim vazgeçtm şimdi etsem kabul edrmi bilmiyorum ama ederse onu zamanla sevebileceğime inanıyorum.yani bi yandan yarama merhem gibi gözüküyor ,sizce doğrumu yapıyorum ?

Hami-Bey

Üye
zamanla sevebilecegime inanıyorumd demişsin demekki sevmıyorsun

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bence git konuş, teklif et. Sonra odunun biri gelip çıkma teklifi eder, bu seni daha da yorar.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Et :oke:

restmod

restmod

Üye
Hic ole biseye kalkisma birak kafani dinle biraz

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Asla ama asla deneme :ünlem:

sen onu sevmiyorsun sevebilirim diyerek kendini kandırdın zaten ama bu çaban boşa çıkacaktır kızı sevemeyerekle kalmayıp kızı yıkacaksın!

Soruyorum o kız bunu hakedecek mi/hakediyor mu??

• Beğen
Tepkiler: Heroata

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Asla ama asla deneme :ünlem:

sen onu sevmiyorsun sevebilirim diyerek kendini kandırdın zaten ama bu çaban boşa çıkacaktır kızı sevemeyerekle kalmayıp kızı yıkacaksın!

Soruyorum o kız bunu hakedecek mi/hakediyor mu??
bu durumdayken haketmiyor ama bende çok mutsuzum unuturum sandım olmadı yani sadece aklıma takılıyor eskisi gbi sevemiyorum ve anck bi bşkasıyla unutabilirim

- - - Eklendi - - -

Hic ole biseye kalkisma birak kafani dinle biraz

:( öylemi dersin

- - - Eklendi - - -

Bence git konuş, teklif et. Sonra odunun biri gelip çıkma teklifi eder, bu seni daha da yorar.

arkadaşlar pek ôyle düşünmüyor galiba :agla

- - - Eklendi - - -

zamanla sevebilecegime inanıyorumd demişsin demekki sevmıyorsun

dostm kaçımız ilk bakışta tam anlamıyla aşık olduk ki ,teklif edeceğm kız bile beni zamanla tanıyıp sevecek diye düşünüyorum .haksızmıym :bilmm:

x-scarface

x-scarface

Üye
:hmmm

metin123455

Üye
bence yanlış yapıyorsun kardş ya teklif edceğn kız sana bğlanırsa ? Ye eskisini unutamazsan ? Ne olck

ümran

Üye
    Konu Sahibi
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Birini unutmak için bi başkasını kullanma teşebbüsüdür bu! Ki sen bu kişiyi sevemeyeceksin bunu kendin de biliyorsun, çünkü sevemezsin aklında önceki var iken sevemezsin başkasını olmaz yani!

Şuan öyle bir boşluktasın ki hani, seveyim sevileyim diyorsun aşk diyorsun sevgi/sevmek diyorsun, ama kabul et, sen halâ öncekini seviyorsun ve de onu sana kendinden başkası unutturamaz, bi başkasını gerçekten ilk görüşte seversen elbette öncekini unutursun, ya kafaya koyacaksın ''Bu hayatta benden başka kimse değerli değil'' diyip o kızı unutacaksın bi sürece aşk vs uğraşmayacaksın, ya da bi başkasını yakmadan kendi kendine o kızı unutacaksın başka yolu yok!!

Bende lise yıllarımda yaptım o hatayı, aşk konusunda tecrübeliyimdir, bu tecrübem bu zamana dek sevdiğim giç bi kızın elini tutmayacak kadar çoktur, tutmadım tutamadım o kadar çok sevdim !

Sözün özü; bu düştüğün boşlukta biraz daha savrulmanı tavsiye ederim, aç arabesk bi şarkı ağla! Ciddiyim, ağla yani utanılacak bişey değildir ağlamak, erkek oluşumuzun doğasında vardır bu kimseye görünmeden ağla, gözyaşların kalbindeki ona olan sevgiyle karışık nefretini atacaktır emin ol, sen ağladıkça içindeki o ağırlık kalkacak daha hafifleyeceksin ve herşey rayına oturacak!

Ama hiç kimse sana sevgisiyle o kızı unutturamaz! Bu oyuna düşme, bırak zamana hiç oralı olma o kızı düşünme, ama ''Ben Sevdim Mi Adam Gibi Severim'' diyebilecek bir kalbin var ise, hodri meydan kız orda, ona çıkma teklifi edersin, kabul eder etmez bilemem sever misin sevemez misin? Seversen önceki kızı silip atabilecek misin??
Bu soruları aklında/kalbinde cevapla ona göre yaşa yani, ama asla birini unutmak için başkasını kullanma!!

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Oğlum daha önce kabul etmemiş seni, daha neden üsteliyorsun ki ? İstediğin kadar sev, öl aşkından ama gitme. Gurur herşeyden çok daha önemli.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Birini unutmak için bi başkasını kullanma teşebbüsüdür bu! Ki sen bu kişiyi sevemeyeceksin bunu kendin de biliyorsun, çünkü sevemezsin aklında önceki var iken sevemezsin başkasını olmaz yani!

Şuan öyle bir boşluktasın ki hani, seveyim sevileyim diyorsun aşk diyorsun sevgi/sevmek diyorsun, ama kabul et, sen halâ öncekini seviyorsun ve de onu sana kendinden başkası unutturamaz, bi başkasını gerçekten ilk görüşte seversen elbette öncekini unutursun, ya kafaya koyacaksın ''Bu hayatta benden başka kimse değerli değil'' diyip o kızı unutacaksın bi sürece aşk vs uğraşmayacaksın, ya da bi başkasını yakmadan kendi kendine o kızı unutacaksın başka yolu yok!!

Bende lise yıllarımda yaptım o hatayı, aşk konusunda tecrübeliyimdir, bu tecrübem bu zamana dek sevdiğim giç bi kızın elini tutmayacak kadar çoktur, tutmadım tutamadım o kadar çok sevdim !

Sözün özü; bu düştüğün boşlukta biraz daha savrulmanı tavsiye ederim, aç arabesk bi şarkı ağla! Ciddiyim, ağla yani utanılacak bişey değildir ağlamak, erkek oluşumuzun doğasında vardır bu kimseye görünmeden ağla, gözyaşların kalbindeki ona olan sevgiyle karışık nefretini atacaktır emin ol, sen ağladıkça içindeki o ağırlık kalkacak daha hafifleyeceksin ve herşey rayına oturacak!

Ama hiç kimse sana sevgisiyle o kızı unutturamaz! Bu oyuna düşme, bırak zamana hiç oralı olma o kızı düşünme, ama ''Ben Sevdim Mi Adam Gibi Severim'' diyebilecek bir kalbin var ise, hodri meydan kız orda, ona çıkma teklifi edersin, kabul eder etmez bilemem sever misin sevemez misin? Seversen önceki kızı silip atabilecek misin??
Bu soruları aklında/kalbinde cevapla ona göre yaşa yani, ama asla birini unutmak için başkasını kullanma!!

döktürdün kaptan ama bir yıl oldu unutamadm,ve bu kızın duygularıyla oynamak istemiyorum .galıba haklısın

___kaptan___

___kaptan___

Üye
döktürdün kaptan ama bir yıl oldu unutamadm,ve bu kızın duygularıyla oynamak istemiyorum .galıba haklısın

Yaşadım biliyorum, senin tek yapacağın şuan sadece kendini dinlemen çekil köşene sessizliğinde kal elbet herşey güzel olacak, umutla bak geleceğe :oke:

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Legendary.

Legendary.

Üye
Olmuyor ama kendini şartlıyorsun ve eskisi kadar kötü olmuyorsun en azından :oke:

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyor ama kendini şartlıyorsun ve eskisi kadar kötü olmuyorsun en azından :oke:

çok üzülmüştm aslında ,ağlamıştım son telefon konuşmamızda,ağlıyormusun diye sordu hayır dedm ve kapattım ogün bugündür konusmuyorum onunla.ve her seferinde ondan bşkasıyla yapamam yaşayamam diyordum .o günler aklıma geldikçe kendimdn nefret ediyorum çünkü çok yanlış yaptım :(

- - - Eklendi - - -

Sen istedikten sonra illâki güzel olacaktır emin ol :oke:

zor be kaptan alışmışız mutsuzluğa :(

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
arkadaşlar kalbimde bùyük yara var.ama bi trlü affedemiyorum ama unutamıyorumda,mahallade bi kız var bi ara çıkma teklif etçektim vazgeçtm şimdi etsem kabul edrmi bilmiyorum ama ederse onu zamanla sevebileceğime inanıyorum.yani bi yandan yarama merhem gibi gözüküyor ,sizce doğrumu yapıyorum ?

sen galiba yarana tuz basmak istiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt