lgkg300
Üye
-
Konu Sahibi
-
milletin imkanı yoksa sen ona imkan sunacaksın ve çocuk anlamak istemiyosa kafasına sokmak zorunda değilki devlet dersanede aile ortamını yakalayarak güzel bir eğitim oluşturuluyoEğitim bir ülkenin en çok önemsemesi gereken bir durumdur. Önemsenmeyen ülkemizdeki eğitim için maalesef dershanecilik ve özel eğitim kurumları bu açığı kapatmak için faaliyetlere başlamış, ancak birçok şeyde olduğu gibi rant bu sektörde de kendini göstermiş ve eğitimden daha ziyade birkaç parlak öğrenci ile kendine rant sağlayan kurumlar haline gelmiştir. Bu çarkın içerisinde veliler daha kaliteli bir eğitim için tüm paralarını seferber etmişler, kurumlar ise rant peşine düşmüşlerdir. Böyle bir kısır döngüde zaten eğitimden bahsetmek bir yana dursun, bugün kapatıldı denen dershaneler, yarın başka bir kılıfla yeniden sahne alırlar ...
çoğu okulda baştan savma eğitim var. Kötü oldu
En sevdiğim yorumlardanokullardaki eğitim sistemi zaten berbat ki gittikçe daha da berbat bir hale geliyor dershanelerde millet birazcık anlayabiliyor o da kalkınca gelecek nesil bilgisiz kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?