Sizce değer mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilikanbatuhan97

Üye
    Konu Sahibi
Sizce değer mi ??
Ya arkadaşlar bene cfw olayına pek sıcak bakmıyordum ancak garantinin bittiğini farkettim.Sizce yüklemeli miyim ??
Bide eyer yorumunn olumlu ise nasıl yapcağımı bi bivedo ile açıklayabilirmisniz??

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Forumda hep bu konular var.. Biraz araştır bulamazsan öylelik gel..

By_Casparov

By_Casparov

Üye
ya bak dostum..
Cfw iyi bişey hız ve görsellik katıyor telefona.. Ama bana 1 ay önce gelseydin yeminle sana yardım ederdim ama su sıralar yoğunum

ilikanbatuhan97

Üye
    Konu Sahibi
Ya Forumdaşım :) ben şimdi yapmaya calıştım ama herşeyi yapıyorum ama en son telefona restart atınca acılan ekranda cizgi cizgi oluyor Acil yardıma ihtiyacım var Lütfen yardımcı ol msn yasakmı bilmiom ama ilikanbatuhan97 e mail adresim beni eklersen sevinirim!

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Ya arkadaşlar bene cfw olayına pek sıcak bakmıyordum ancak garantinin bittiğini farkettim.Sizce yüklemeli miyim ??
Bide eyer yorumunn olumlu ise nasıl yapcağımı bi bivedo ile açıklayabilirmisniz??

Valla ben denedim 2-3 gün önce çok mennumum. Risk olacağını sanmıyorum. Eski sürümü yükleme yeter. Yüklersen bile çözümü var. Dün öyle bir olay yaşadım halletim. Yardıma ihtiyaç olursa özel mesaj atarsın.

ilikanbatuhan97

Üye
    Konu Sahibi
Ya Arkadaşlar Telefonu V60 dan V52 ye düşüre bilirmiyim? sorun olurmu?

OzzBozz97

Üye
CFW kesinlikle değer yüklediğine, rambo'nun paylaştığı C6v41 portunu kendime göre editleyip flaşladım telefon uçuyo :D Eskiden bende korkardım sonra yavaş yavaş ofw ile başladım c6 portuna kadar geldim telefonda hiç sorun yok en az 30 kere flaşladım :D

EDIT: X6 kullanıcıları için (5800 yanması gereken ışıkları bilmiyorum) seve seve yardımcı olurum bir pm yeter haftasonları buradayım :D

okeane3110c

okeane3110c

Üye
arkadasım cfw den hiç korkun olmasın garantıde fln bnm telefona yapmıstm bıkere cwf liyken tel ısıdanmı neydense bırden yandı ama sonadan garantıye gıtcek dıye orjınal fwsını rahatlıkla yukliyebildim ama cfwli telefon daha bi güzel oluyor :oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
cfw konularına bakarsan herkes nasıl yukleyecegını ayrıntısıyla anlatıyor sadece programları bulmak sana kalıyor onları da diğer forumlardan bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt