Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce bu takas mantıklımı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
Sizce bu takas mantıklımı ?
Arkadaşlar şuan elimdeki 5700 ı vereceğim ve arkadaşım bana 6300+SE K750i+25 TL vercek ikiside tam aksesuarlı hiç sorunları yok bizzat baktım.Ne dersiniz ?
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Senin 5700 ort 250 lira eder
6300: 100tl
K750i: tam bilmiyorum ama 130 eder sanırım
+
25 lira
Toplamda 255 lira yapıyor
Sence değer mi?Söyleyeceğim bir şey daha kesinlikle telefonun her fonksiyonunun çaıştığından emin ol yoksa bu takastan zararlı çıkarsın,Bu arada k750i çok güzel ben çok severim onu
üstünkörü bir hesap yaptım -/+ 20 lira oynayabilir
Benden daha çok bilgiye sahip arkadaşlar var,onların da bir fikrini alalım hemen değişme telefonu
Senin 5700 ort 250 lira eder
6300: 100tl
K750i: tam bilmiyorum ama 130 eder sanırım
+
25 lira
Toplamda 255 lira yapıyor
Sence değer mi?Söyleyeceğim bir şey daha kesinlikle telefonun her fonksiyonunun çaıştığından emin ol yoksa bu takastan zararlı çıkarsın,Bu arada k750i çok güzel ben çok severim onu
üstünkörü bir hesap yaptım -/+ 20 lira oynayabilir
Benden daha çok bilgiye sahip arkadaşlar var,onların da bir fikrini alalım hemen değişme telefonu
Telefonlarda sorun yokta ben kullanırsam 6300 ı kullanırım k750i yi satıcam bugün sormak için ödünç aldım arkadaşımdan.Telefoncular 40 TL bile zar zor veriyorlar Neyse daha bekleyelim.Aslında symbiandan da vazgeçemiyorumNe yapıcam ben yahu
onuraslan
Üye
ELİNDEKİ TELEFONUNLA DEVAM ET ÇOK SIKILDIYSAN TEMASINI DUVARKAĞIDINI DEĞİŞTİR PROGRAMLAR YÜKLE KISACA TELEFONUN GÜZELL TAKAS ETME AMA SON SÖZ SENİNDİRR
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konuyu Cep telefonları genel bölümüne açsaydin burdan alacağın yardımdan çok daha fazlasını alırdın
Neyse, bence kesinlikle satma, kullanıcının alıştığı bir stil vardır bunu para ile satma derim
haltie
Üye
bence 2sini satıp üstüne azda olsa olsa para koyabilirsen daha güzel bir telefon alabilirsin ama elden satman daha karlı olur senin için
Freestyle.Cod
Üye
aslında takas edilebilir ama symbiansız olmaz diosan deymez bence
Karahasan
Emekli Yönetici
Iki telefonu da bayiye satarsan 5700 fiyatı etmez elden satılırsa eder.Bence takas etme ama karar senin...
! AhmeT !
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar çoğunluk karşı çıkmış.Bende vazgeçtim gitti
Anıl Umut
Emekli Yönetici
En iyisini yaptın
Demek k750i para etmiyor he şaşırdım vallahi
Marchegiani
Üye
K750i 130 TL etmez. Ayrıca Sony Ericsson beş para da etmez. 6300 çok klasik, resmen yoldan geçen üç kişinin birinin elinde 6300. Ama 5700 çok orjinal bir telefon. O iki telefon ve 25 TL 5700'a eşit olmaz diye düşünüyorum.. Sende kararını vermişsin zaten ve de doğru bir karar vermişsin.
S'nek Valesi
Üye
Arkadaşına deki o iki telefonu 260-270'e sat sana veriyim sadece parasını ver de 270 liraya da git Gayet güzel bi telefon al gerek ikinci el gerek sıfır ..2.el n73 bile bulursun.