Lina_TR Üye Solamente' Alıntı: oyyyyyyy ne masum bakıyoo kıyafet bencede Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar kıyafet dedi bide o gözle bakdım ewet kıyafet ne tatlısı ya kara bişe
Solamente' Alıntı: oyyyyyyy ne masum bakıyoo kıyafet bencede Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar kıyafet dedi bide o gözle bakdım ewet kıyafet ne tatlısı ya kara bişe
buroplus Üye virüs6280' Alıntı: bence montajdan ziyade daha çok köpeğe kıyafeti giydirmiş gibiler arka ayaklatına doğru bakarsanız belli oluyo: Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
virüs6280' Alıntı: bence montajdan ziyade daha çok köpeğe kıyafeti giydirmiş gibiler arka ayaklatına doğru bakarsanız belli oluyo: Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
loss_pain Üye virüs6280' Alıntı: bence montajdan ziyade daha çok köpeğe kıyafeti giydirmiş gibiler arka ayaklatına doğru bakarsanız belli oluyo: Genişletmek için tıkla ... aynen
virüs6280' Alıntı: bence montajdan ziyade daha çok köpeğe kıyafeti giydirmiş gibiler arka ayaklatına doğru bakarsanız belli oluyo: Genişletmek için tıkla ... aynen
KaranlıƘ Ƈoƈuq Üye bakabilirsin sağ tıkla ama pc de özellikler de programda yazıyo orda --------------- Ekleme --------------- köpeğin belinde kemer var sanırsam
bakabilirsin sağ tıkla ama pc de özellikler de programda yazıyo orda --------------- Ekleme --------------- köpeğin belinde kemer var sanırsam
kol@j Üye montaj değil ne de olsa kolaj06 yım... (son birkaç yıldır paslıyım ama) kolaj :fransızca yapıştırma anlamına gelir. nesnelerin ya da resimlerin yapıştırılmasıyla elde edilen resim oluşturma tekniği...
montaj değil ne de olsa kolaj06 yım... (son birkaç yıldır paslıyım ama) kolaj :fransızca yapıştırma anlamına gelir. nesnelerin ya da resimlerin yapıştırılmasıyla elde edilen resim oluşturma tekniği...