Sizce bu özellikler ucun beklemeye değermi?

Sponsorlu Bağlantılar

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Sizce bu özellikler ucun beklemeye değermi?
Arkadaşlar bugün Sony Xperia Honami hakında bilgi almak üçün internette dolaşırken bu konu dikkatimi çekti. Konu ıngilizce ama ben google çeviri ile türkçe çevirdim ve ortaya bu konu çıktı. Açıklamada şöyle:
Xperia 2014 bilgi, 5.2 inç ekran, 20Mpx
kamera, 4GB RAM, 3200mAh pil
Eylül ayı başında IFA 2.013 gelecek Etkinlikler Ocak 1/2014 yılında yeniden başlayan yepyeni bir ürün önce 2013 yılında Sony Xperia serisinin
son sürümü olacak. Peki hiç merak Xperia i1Honami Neredeyse açık. Sony iç kaynaklardan ilk moduna ortaya çıkarmak için başladı.
Orada yeni bir Xperia 2.014 model adı, ancak aşağıdaki yapılandırma (RandomUser @ Esato)
.
5.2 inç TRILUMINOS HD ekran
Snapdragon MSM8984 işlemci 2.3 ghz (Snapdragon 800 den daha güçlü)
Andreno 420 GPU
4GB Ram
4K video kaydı
Kamera 20Mpx
3200 Mah Pil
Eğer inanmak zor bulabilirsiniz yapılandırma baktığımızda, ama biz şahsen daha temel
olduğunu hissediyorum, çözünürlüklü kameralar
tarama elemanları 4K video kaydı önümüzdeki Xperia i1 Honami üzerinde olan biraz 2014 hattı üzerinden geliştirilmiş, tamamen mümkündür.
MSM8984 Snapdragon işlemci hakkında, bu işlemcilerin bir sonraki satıra Qualcomm
Snapdragon 800 gelişme olduğunu. İşlemci sadece performans artırmak değil, aynı
zamanda resmi olarak işlemci 64-bit işletim sistemi desteklenen, Android 5.0, destek 4GB ram, Wifi standart AC, USB 3.0 olması bekleniyor. ANdreno 420 GPU desteği H.265 video standardını çözmek için, DX 11.1 grafik kütüphanesi, Open CL 1.2, 3600
Megapiksel / s Snapdragon ANdreno 330 800
ile karşılaştırıldığında işleme kapasitesi 4000 Megapiksel / s artmıştır.

Sizce bu özellikler üçün 3-4 ay yani ocak veya şubat aylarını beklemeye değermi? yoksa şimdiki teller idare edermi?!!

Orjinal konu:

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
hocam bu bilgi doğru değildir diye düşünüyorum 4gb ram şu anda pek mümkün değil ve 20mpx kamera uydurma haberdir

erko merko

erko merko

Üye
Tamamen sallamasyon o özellikler

blacktalon

blacktalon

Üye
neden o kadar bekleyesin ki

ANIL

ANIL

Admin
Burada verilen bilgiler gerçeklik yansıtmıyor. Sony Z1 Honami cihazını tanıtacak. Teknoloji her gün yenilenirken beklemeye gerek yok bence.

• Beğen
Tepkiler: Artles
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Burada verilen bilgiler gerçeklik yansıtmıyor. Sony Z1 Honami cihazını tanıtacak. Teknoloji her gün yenilenirken beklemeye gerek yok bence.

Umarım gerçek olmaz :) gerçek olurda yıl başında olmasın. Senin bu özellikler hakında bi bilgin varmı ne zaman çıkması bekleniyor? Her 6 aydan bi cihaz değiştirecek halim yok. :)
Yoksa 1 ay sonra Honami almayı düşünüyorum. Ama bu Snapdragon MSM8984 işlemci
Andreno 420 GPU
4GB Ram kafamı iyice karistirdi!! :D
Teknoloji gelişiyor ama 6 ay sonra böyle özellikli teller çıkarsa keşke beklerdim diye pişman olmayım :D

ANIL

ANIL

Admin
Umarım gerçek olmaz :) gerçek olurda yıl başında olmasın. Senin bu özellikler hakında bi bilgin varmı ne zaman çıkması bekleniyor? Her 6 aydan bi cihaz değiştirecek halim yok. :)
Yoksa 1 ay sonra Honami almayı düşünüyorum. Ama bu Snapdragon MSM8984 işlemci
Andreno 420 GPU
4GB Ram kafamı iyice karistirdi!! :D
Teknoloji gelişiyor ama 6 ay sonra böyle özellikli teller çıkarsa keşke beklerdim diye pişman olmayım :D

Adreno 330 serüveni bittikten sonra bu özellikleri görebiliriz. Büyük olasılıkla 2014 yılı içerisinde Snapdragon 800 ve Adreno 420 kullanılacak. Samsung zaten 4 gb ddr3 bellek üretimine başlamıştı. Bu sene Note 3 ile 3 gb ram kullanılıcak. Seneye 4 gb olması şaşırtmaz.

Bana kalırsa şuan bir telefona ihtiyacın varsa almalısın ki üst model düşünüyorsun uzun süre kullanırsın bu sene tanıtılan telefonları. Her zaman üstü çıkacak unutma.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen sallamasyon o özellikler

hocam bu bilgi doğru değildir diye düşünüyorum 4gb ram şu anda pek mümkün değil ve 20mpx kamera uydurma haberdir
İsterseniz Snapdragon MSM8984 işlemci diye internette arat karşına ne çıkıyor! :)

Adreno 330 serüveni bittikten sonra bu özellikleri görebiliriz. Büyük olasılıkla 2014 yılı içerisinde Snapdragon 800 ve Adreno 420 kullanılacak. Samsung zaten 4 gb ddr3 bellek üretimine başlamıştı. Bu sene Note 3 ile 3 gb ram kullanılıcak. Seneye 4 gb olması şaşırtmaz.

Bana kalırsa şuan bir telefona ihtiyacın varsa almalısın ki üst model düşünüyorsun uzun süre kullanırsın bu sene tanıtılan telefonları. Her zaman üstü çıkacak unutma.

Tamam 1 ay sonra yeni bir tel alicam. Bekleme yok :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL

furkey

Üye
Aslında tamamen olabilir özellikler ama kasten yapılmaz. En iyisini sunarlarsa piyasa domine olur ve hem başka markaları saf dılı bırakır bu olay hem de kendi gelecekteki satışlarını düşürür...

ANIL

ANIL

Admin
Aslında tamamen olabilir özellikler ama kasten yapılmaz. En iyisini sunarlarsa piyasa domine olur ve hem başka markaları saf dılı bırakır bu olay hem de kendi gelecekteki satışlarını düşürür...

Dediğim gibi bu sene Snapdragon 800 + Adreno 330 seneye Adreno 420 olacak büyük olasılıkla. Firmaların yazılımsal özellikleri ile fark yaratmaları kendilerine kalmış bir şey.

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca
Invoke

Invoke

Üye
Haberin uydurma olduğu açık ama buna benzer bir şey gelecek elbet.
20mpixel normal, çünkü snapdragon 800bunu destekliyor ve aynı şekilde 4k videoyu da. Ve Xperia Honami zaten bu özelliklere sahip olacak, 2014deki bir amiralinde de aynısını belki daha iyisini yapacaktır elbet.
Note3 3gb ile geleceği söyleniyor ve 4gbda her an ortaya çıkabilir, hiç belli olmaz. Belki 4gb biraz abartıdır ama 4 ile gelmese bile 3ile gelir. Android 5 zaten yakında çıkacak ve adreno 420nin çıkacağını da biliyoruz. Yani özellikler uyduruk ama uçuk değil, normal.

Beklemek gereksiz. Neden?
-Teknolojiye yetişemezsin, penci hocam. Sen 330 alacakken 420yi duyururlar ki 420hemen 2014ocağında satışa sunulmaz o gelene kadar 430u duyarsın. Ki şu var, yıl sonundayız, ve bu sezonun en iyileri olacak Snapdragon 800ve adreno 330 ikilisi. Uzun bir süre götürebilecek seviyelerdeler ve 1080pyi rahat kaldırırlar. Kameraya gelirsek zaten 20mpixel g lensli honami var önümüzde. Büyük ihtimalle sesi de iyi olacak, Zdeki gibi hayal kırıklığına uğratmayacak ve ekran desek triluminos X-reality Bravia engine 2 çok iyi olacak gibi.
Yani bir galaxy s2 alan adam hala bugün çıkacak oyunlarda idare edebiliyor, bir s3 alan adam yarında idare eder. bir honami alan adamın yolu daha açık :) Ya da ZUltra alanın ya da G2 alanın. Ya da HTC One Maxx alanın özetle donanım şuan için en iyisi. Diğer özelliklerini de aralarından sana uygun olanı seçersin. Honami çok iyi görünüyor ki daha tam olarak çıkmadı ama kasası biraz kalın olmuş benim pek içime sinmedi, ne yazık ki zu daha güzel duruyor. Fazla uzatmadan toparlayayım:

Xperia Rayden sonra yeterince beklemiş gibisin, bence gereksiz olur tabi ki yine de sana kalmış bir şey. Ama eğer 420yi beklersen sonrasında 2014yılının sonuna kadar beklersin, ya da beklemezsin sonra pişman olursun. Bana öyle geliyor.

Uzun oldu ama... Teşekkürler Türkiye :)

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca ve ANIL
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Haberin uydurma olduğu açık ama buna benzer bir şey gelecek elbet.
20mpixel normal, çünkü snapdragon 800bunu destekliyor ve aynı şekilde 4k videoyu da. Ve Xperia Honami zaten bu özelliklere sahip olacak, 2014deki bir amiralinde de aynısını belki daha iyisini yapacaktır elbet.
Note3 3gb ile geleceği söyleniyor ve 4gbda her an ortaya çıkabilir, hiç belli olmaz. Belki 4gb biraz abartıdır ama 4 ile gelmese bile 3ile gelir. Android 5 zaten yakında çıkacak ve adreno 420nin çıkacağını da biliyoruz. Yani özellikler uyduruk ama uçuk değil, normal.

Beklemek gereksiz. Neden?
-Teknolojiye yetişemezsin, penci hocam. Sen 330 alacakken 420yi duyururlar ki 420hemen 2014ocağında satışa sunulmaz o gelene kadar 430u duyarsın. Ki şu var, yıl sonundayız, ve bu sezonun en iyileri olacak Snapdragon 800ve adreno 330 ikilisi. Uzun bir süre götürebilecek seviyelerdeler ve 1080pyi rahat kaldırırlar. Kameraya gelirsek zaten 20mpixel g lensli honami var önümüzde. Büyük ihtimalle sesi de iyi olacak, Zdeki gibi hayal kırıklığına uğratmayacak ve ekran desek triluminos X-reality Bravia engine 2 çok iyi olacak gibi.
Yani bir galaxy s2 alan adam hala bugün çıkacak oyunlarda idare edebiliyor, bir s3 alan adam yarında idare eder. bir honami alan adamın yolu daha açık :) Ya da ZUltra alanın ya da G2 alanın. Ya da HTC One Maxx alanın özetle donanım şuan için en iyisi. Diğer özelliklerini de aralarından sana uygun olanı seçersin. Honami çok iyi görünüyor ki daha tam olarak çıkmadı ama kasası biraz kalın olmuş benim pek içime sinmedi, ne yazık ki zu daha güzel duruyor. Fazla uzatmadan toparlayayım:

Xperia Rayden sonra yeterince beklemiş gibisin, bence gereksiz olur tabi ki yine de sana kalmış bir şey. Ama eğer 420yi beklersen sonrasında 2014yılının sonuna kadar beklersin, ya da beklemezsin sonra pişman olursun. Bana öyle geliyor.

Uzun oldu ama... Teşekkürler Türkiye :)

Bugün abim kendine galaxy s4 almış fiyatı 600$ ve sana da aynisindan alayım dedi. Ben kendi telim Xperia ray ile yan yana koyup karşılaştırma yaptım. Teknoloji çok gelişmiş s4 ekranı süper diğer özelliklerini zaten saymaya gerek yok. :)
Ben abimden biraz beklemesini yeni telefonların çıkacağını ve onlardan bi tane almak istediğimi söyledim. Zaten kendimde biraz birikmiş param var oda üstüne biraz ekler alırım inşallah. Artık galaxy s4ü kullandığımdan sonraXperia ray kullanmak istemiyorum :D

Invoke

Invoke

Üye
Bugün abim kendine galaxy s4 almış fiyatı 600$ ve sana da aynisindan alayım dedi. Ben kendi telim Xperia ray ile yan yana koyup karşılaştırma yaptım. Teknoloji çok gelişmiş s4 ekranı süper diğer özelliklerini zaten saymaya gerek yok. :)
Ben abimden biraz beklemesini yeni telefonların çıkacağını ve onlardan bi tane almak istediğimi söyledim. Zaten kendimde biraz birikmiş param var oda üstüne biraz ekler alırım inşallah. Artık galaxy s4ü kullandığımdan sonraXperia ray kullanmak istemiyorum :D

6-7gün sonra duyurulmuş olacaklar biraz sonra da piyasaya düşerler. Düşünür, karar verirsin aralarından :) Ben de Ray'i kardeşime vermiştim 1yıl kadar o kullandı sonra geçen gün geri aldım. Biraz elimiz genişlerse ben de yeni telefon almak istiyorum :D

fk555897

fk555897

Üye
Buradaki Ram, kamera vs doğru olabilir ama Android 5.0 ve Snapdragon'un yeni işlemcisi ortaya çıkmamışken inanmak güç. Snapdragon 800 sahibi telefonlae bile yayılmamışken zor.

codblackops2

codblackops2

Üye

Note1 1 gb ramle note2 2 gb ramle note 3 3 gb ramle geliyor..
Note 4 te 4 gb ile gelir

erko merko

erko merko

Üye
Şu xperia honami donanım olarak çok iyi telefonda bu tasarımı gördükten sonra soğudum telefondan, o boşluklar ne ya + sanal tuş:vur

Invoke

Invoke

Üye
Şu xperia honami donanım olarak çok iyi telefonda bu tasarımı gördükten sonra soğudum telefondan, o boşluklar ne ya + sanal tuş:vur

Aynen, fotoğraf çok ezik duruyor, ama göreceaz bakalım.

Üst Alt