Penci Hoca
Üye
Sizce bu özellikler ucun beklemeye değermi?
Arkadaşlar bugün Sony Xperia Honami hakında bilgi almak üçün internette dolaşırken bu konu dikkatimi çekti. Konu ıngilizce ama ben google çeviri ile türkçe çevirdim ve ortaya bu konu çıktı. Açıklamada şöyle:
Xperia 2014 bilgi, 5.2 inç ekran, 20Mpx
kamera, 4GB RAM, 3200mAh pil
Eylül ayı başında IFA 2.013 gelecek Etkinlikler Ocak 1/2014 yılında yeniden başlayan yepyeni bir ürün önce 2013 yılında Sony Xperia serisinin
son sürümü olacak. Peki hiç merak Xperia i1Honami Neredeyse açık. Sony iç kaynaklardan ilk moduna ortaya çıkarmak için başladı.
Orada yeni bir Xperia 2.014 model adı, ancak aşağıdaki yapılandırma (RandomUser @ Esato)
.
5.2 inç TRILUMINOS HD ekran
Snapdragon MSM8984 işlemci 2.3 ghz (Snapdragon 800 den daha güçlü)
Andreno 420 GPU
4GB Ram
4K video kaydı
Kamera 20Mpx
3200 Mah Pil
Eğer inanmak zor bulabilirsiniz yapılandırma baktığımızda, ama biz şahsen daha temel
olduğunu hissediyorum, çözünürlüklü kameralar
tarama elemanları 4K video kaydı önümüzdeki Xperia i1 Honami üzerinde olan biraz 2014 hattı üzerinden geliştirilmiş, tamamen mümkündür.
MSM8984 Snapdragon işlemci hakkında, bu işlemcilerin bir sonraki satıra Qualcomm
Snapdragon 800 gelişme olduğunu. İşlemci sadece performans artırmak değil, aynı
zamanda resmi olarak işlemci 64-bit işletim sistemi desteklenen, Android 5.0, destek 4GB ram, Wifi standart AC, USB 3.0 olması bekleniyor. ANdreno 420 GPU desteği H.265 video standardını çözmek için, DX 11.1 grafik kütüphanesi, Open CL 1.2, 3600
Megapiksel / s Snapdragon ANdreno 330 800
ile karşılaştırıldığında işleme kapasitesi 4000 Megapiksel / s artmıştır.
Sizce bu özellikler üçün 3-4 ay yani ocak veya şubat aylarını beklemeye değermi? yoksa şimdiki teller idare edermi?!!
Orjinal konu:
Xperia 2014 bilgi, 5.2 inç ekran, 20Mpx
kamera, 4GB RAM, 3200mAh pil
Eylül ayı başında IFA 2.013 gelecek Etkinlikler Ocak 1/2014 yılında yeniden başlayan yepyeni bir ürün önce 2013 yılında Sony Xperia serisinin
son sürümü olacak. Peki hiç merak Xperia i1Honami Neredeyse açık. Sony iç kaynaklardan ilk moduna ortaya çıkarmak için başladı.
Orada yeni bir Xperia 2.014 model adı, ancak aşağıdaki yapılandırma (RandomUser @ Esato)
.
5.2 inç TRILUMINOS HD ekran
Snapdragon MSM8984 işlemci 2.3 ghz (Snapdragon 800 den daha güçlü)
Andreno 420 GPU
4GB Ram
4K video kaydı
Kamera 20Mpx
3200 Mah Pil
Eğer inanmak zor bulabilirsiniz yapılandırma baktığımızda, ama biz şahsen daha temel
olduğunu hissediyorum, çözünürlüklü kameralar
tarama elemanları 4K video kaydı önümüzdeki Xperia i1 Honami üzerinde olan biraz 2014 hattı üzerinden geliştirilmiş, tamamen mümkündür.
MSM8984 Snapdragon işlemci hakkında, bu işlemcilerin bir sonraki satıra Qualcomm
Snapdragon 800 gelişme olduğunu. İşlemci sadece performans artırmak değil, aynı
zamanda resmi olarak işlemci 64-bit işletim sistemi desteklenen, Android 5.0, destek 4GB ram, Wifi standart AC, USB 3.0 olması bekleniyor. ANdreno 420 GPU desteği H.265 video standardını çözmek için, DX 11.1 grafik kütüphanesi, Open CL 1.2, 3600
Megapiksel / s Snapdragon ANdreno 330 800
ile karşılaştırıldığında işleme kapasitesi 4000 Megapiksel / s artmıştır.
Sizce bu özellikler üçün 3-4 ay yani ocak veya şubat aylarını beklemeye değermi? yoksa şimdiki teller idare edermi?!!
Orjinal konu:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gerçek olurda yıl başında olmasın. Senin bu özellikler hakında bi bilgin varmı ne zaman çıkması bekleniyor? Her 6 aydan bi cihaz değiştirecek halim yok.