Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce bu notebook fiyatına göre uygun mu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
netsea255
Üye
Konu Sahibi
Sizce bu notebook fiyatına göre uygun mu?
Başlıkta belirttiğim notebook
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yorumlarınızı bekliyorum...
ANIL
Admin
İşlemci iyi, ekran kartıda idare eder oyun için 16 gb ram ne yapacaksın
netsea255
Üye
Konu Sahibi
aslında 8gb de vardı 1500 civarıydı.Dürüst olmak gerekirse ben aç gözlülük yaptım ekran kartı en iyi hangi oyunu sonda oynar olmadı ram cıkarıp ekran kartını 2ye dayarm.
aslında 8gb de vardı 1500 civarıydı.Dürüst olmak gerekirse ben aç gözlülük yaptım ekran kartı en iyi hangi oyunu sonda oynar olmadı ram cıkarıp ekran kartını 2ye dayarm.
İleriyi düşünüyorsan 2 gb yapabilirsin. Yüksek detaylı oyunlarda işe yarayacaktır. Örneğin Max Payne 3 için 2gb olmalı.
Superfan
Üye
Casper'ın marka olarak kalitesi şüpheli.İndirimsiz o ekran kartı alınmaz.16GB ram gereksiz.1336x768 ekran sanırım.Bilemiyorum.Fiyatı fena değil.Ama baktın fiyat 2000 TL yi aşıyor.O zaman MSI'lere bak.
- - - Eklendi - - -
Bu arada ANIL.Ekran kartı belleği çok önemli değildir.Yani 1GB'dan fazla olmasına gerek yok.Az olmasın yeter.Ekran kartı belleği daha çok 2 - 3 monitör bağlayan kullanıcılar için uygun.GTX670M bile 1.5GB.
Casper'ın marka olarak kalitesi şüpheli.İndirimsiz o ekran kartı alınmaz.16GB ram gereksiz.1336x768 ekran sanırım.Bilemiyorum.Fiyatı fena değil.Ama baktın fiyat 2000 TL yi aşıyor.O zaman MSI'lere bak.
- - - Eklendi - - -
Bu arada ANIL.Ekran kartı belleği çok önemli değildir.Yani 1GB'dan fazla olmasına gerek yok.Az olmasın yeter.Ekran kartı belleği daha çok 2 - 3 monitör bağlayan kullanıcılar için uygun.GTX670M bile 1.5GB.