sizce bu ısı normal mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
sizce bu ısı normal mi
arkadaşlar ekran kartım amd radeon hd 6310 ve speedfan ile ölçtüm caunter 1.6 oyunu boyunca 90 derece çalıştı ve kapatınca 1 dk çekmeden 60 dereceye düştü sizce bu normal mi?

ANIL

ANIL

Admin
Tabi oyundan çıktıktan 2-3 sn sonra ısı 20-40 derece düşer normal yani.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
ben oyun sırasında da ölçüyorum. Oyun sırasında 90 olmuş ben bakınca çoktan 75 falan oluyo da asıl merak ettiğim caunter 1.6 gibi bir oyunda 90 derece normal mi

AHKE

AHKE

Üye
bende pes 2013 te 60 derece oluo klimalı odada bu derece normal mi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
bende pes 2013 te 60 derece oluo klimalı odada bu derece normal mi

konuyu kasma kardeşim benim soruma cevap vereceksen ver vermeyeceksen yeni konu aç derdini oraya yaz. Bilmem anlatabildim mi.

GSalazar

Üye
bence cs gibi bi oyunda o kadar ısınması normal değil bi bf3 veya black ops 2 oynamıyor arkadaş ama problemde olmaz cunki oyunlarda 90 normal bu değerin üstüne çıkması sorun yaratabilir

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartımın bf3 ü kaldıracağını sanmam konuda da modelini yazdım. Yani şöyle diyim gta san andreası orta seviyede anca oynuyorum çok hafif bir kasma ile...

GSalazar

Üye
ben orda sistem özelliklerini daha çok zorlayacak bi oyun söyledim sadece çünkü bi cs ile bf3un pcyi zorlaması fark eder sıcaklık farkı olur arasında tozlanma olmus olabilir pcyi temizleme imkanın varsa bi temizle

Samet.25

Ek sogutma ekle kardes tedbir almakta yarar var yanarsa.daha kotu olur

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
bişey daha gördüm sistemi kasan oyunlarda da 90 derece hep

GSalazar

Üye
fana toz takildiysa dönmesine engel oluyor olabilir buda isi artışı yapar bence sorun bu

GSalazar

Üye
o zaman sakın açma içini hem tozlanmasi için sence ne kadar geçmesi lazım 2 yıl mi ? Isi bu dereceye çıktığında fan düzgün çalışıyor mu bak bi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim fan normal fanlık iş değil bence. Çünkü gpu ve cpu yu zorlayan oyunlarda bile 90 dereceden çıkmadı yukarıya hem toz olsa bir süre sonra daha da artar ısısı. Ama bnm merak ettiğim 90 derece zarar verir mi bu arada anakart ısısı 40 ı geçmiyo

GSalazar

Üye
tahminimce vermez 100e yaklaşır veya geçerse sıkıntı olur ama cs gibi bi oyunda neden 90 oluyor onu anlamadım

ANIL

ANIL

Admin
Fana kısa bir süre süpürge tut. Isı her zaman zararlıdır tabi. Özellikle bu aylarda o kadar ısınmaması gerekir.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
fandan toz falan çıkmıyo ki. Beş gündür temizliyorum süpürgeyle falan hafif hafif ama toz yok işte. Gta san andreas oynadım az önce baktım 90-92 arası gidip gelmiş ısı. Soğutucu alayım mı sizce alsam da ne önerirsiniz ucuz ve güzel olan?

ANIL

ANIL

Admin
Aslında 90 derece normal bir değer. Yani 90a çıkmasında bir sorun yok. Ekran kartın giriş seviyesi bir kart oyunlarda zorlanıp daha fazla ısınıyor haliyle. Ben logitech n200 model soğutucu kullanıyorum. 60 liraya almıştım. Tavsiye ederim.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
int den link atar mısın kardeşim bakayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...