sizce aşk nedır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minoo

minoo

Üye
-Di'li geçmiş zaman :D Ne kadar mutluymuşuz değil mi? :ehe
Sevgilimin sevgilisi beni aradı ya :D 3 yıldır birlikteyiz dedi kız ağzım açık kaldı :D

greenmile

greenmile

Üye
ohaaaa be kızım naptın sen benim durum çok farklı yani ama sana üzüldüm,şaşırdım,şaştım kaldım yani

minoo

minoo

Üye
O telefonu açtığımdaki halimi düşünsene benim bir de :)

• Beğen
Tepkiler: pelın_
greenmile

greenmile

Üye
çocuk kabul ettimi yanlış olmasın :)

minoo

minoo

Üye
Evet etti. Biz de en başta öyle düşündük. Kız hala seviyodur, ondan pislik yapıyodur, eski sevgilisidir falan dedik ama doğruymuş. Şimdi birlikteler hala. Ben de sadece gülüyorum :D

greenmile

greenmile

Üye
güvendiğin birinin bu şekilde davranması elbette üzer ama inanki bu derece pislik biri için üzülmeye bile değmez.Yıllar yıllar önce bende aldatılmıştım bu şekilde olmasa da,sonunda geri yalvardı bana.Bu yüzden üzülmeyeceksin,o sanki hiç hayatına girmemiş gibi davranacaksın,dene pişman olmassın :)

minoo

minoo

Üye
10 gün oldu tam. Atlattım gibi artık. Ama eminim o bana geri dönecek mutlaka bir gün. O zaman görcem ben onu.

greenmile

greenmile

Üye
siz kaç ay çıktınız ki?

minoo

minoo

Üye
1,5 ay. Ama 1,5 ay içinde toplasan 2 gün görüşmemişizdir. Hep bir aradaydık yani. Alışıyo insan ister istemez. Yoksa takmazdım bu kadar.

greenmile

greenmile

Üye
sorun sende değil zaten onda ve kabul edelim ki iyi oyuncuymuş

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
İyi oyuncuymuş evet. Hiç anlamadım. Kimse anlamadı daha doğrusu. Duyanlar şok geçirdi zaten :D
Neyse, konuyu dağıtmayalım canım daha fazla.

greenmile

greenmile

Üye
pekala ;)

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Aşk kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel ve gerçekten tadılması gereken bir duygudur...........şu aşk sözünüde yanında ekleyebiliriz: "Bazı aşklar okyanus gibidir. Görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin. Okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek"....

cehili

cehili

Üye
Aşk her zaman bir tarafın diğerinden daha fazla sevmesidir.
Sonunda ise bir taraf kesinlikle aldatılır:ehe

greenmile

greenmile

Üye
aşk körü körüne bağlılık ya sanki o olmasa nefes dahi alamayacaksın gibi.Ben bu aşkı bulanın taa....

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
aşk körü körüne bağlılık ya sanki o olmasa nefes dahi alamayacaksın gibi.Ben bu aşkı bulanın taa....

:) ortak valla bende aşk ne illet bısıy helede ne ıstedıgını bılmıyosan karar vermek zor

----------Eklendi @ 12:56:17 ---------- Yazıldı @ 12:55:41 ----------

Aşk her zaman bir tarafın diğerinden daha fazla sevmesidir.
Sonunda ise bir taraf kesinlikle aldatılır:ehe
en acı tarfıda buya

----------Eklendi @ 12:57:32 ---------- Yazıldı @ 12:56:17 ----------

O telefonu açtığımdaki halimi düşünsene benim bir de :)

o sahneyı bende yasadım:) fena bısey kızamı bagarsan yoksa sevgılım askım dedıgın adammı yada kendı aptallgınamı :)

Masha

Masha

Üye
aşk acı yı ve mutluluğu bir arada öğrenmektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt