ekoks20
Üye
-
Konu Sahibi
-
Uygulama çokluğu ve Flash player desteği. Onlar olmasa tercih edilmezdi bence.
Yani denemk için bir android tel alsam diyorum şimdi simbian belleli bir telim var. ama birde nokia ya alışımışm acaba windows phone gelecek diyrlar onu mu beklesem diyorum kararsızlık kötü
bak 4.0 ics gelecek yeni android versiyonu o çok güzel bence wp ye geçmeye değmez
android daha çok donanım istiyor diyorlar. ben şu anda 701 kullanıyorum ve hızı 1 ghz. ve bazen kasılmalar donmalar oluyor. telefondan neti yoğun kulanıyroum ve kamerayı da. galaxy s 2 de kamerada flaş yok sanırım.en azından 701 den daha hızlı bir tel istiyorum açıkçası. çünkü donmalara kasılmalara ve kafasına göre açılıp kapanmalara tahammül edemiyorum.
Androidin sevmediğim tek yanı (şu an bende durum böyle olduğu için söylüyorum) wi-fi ile nete bağlandığımda birçok güncelleme uyarı geliyor.Ya marketten ya da yüklediğim önceki programlardan.Yani benim iznim olmadan programlar kendince açılıyor ve güncelleme kontrolü yapıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızARDON YA ben s e bakmışım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s2 de de varmış. hERKESE TEŞEKKÜRLER. s2ye bir bakayım bayidepeki birde galaksi not var onun hakkında fikriniz ne?
1600 veren 2000 de verir) diye düşünüyorum. ama ekran büyük olunca şarj düşündürüyor. ))
701 de bana 1gün dayanıyor zatens2 ne kadar dayanr acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?