Sizce amd mi intel mi paylaşırsanız sewinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
    Konu Sahibi
Sizce amd mi intel mi paylaşırsanız sewinirim
Arkdaşlar amd intel konusunda ne gibi düşünceleriniz var.bnm düşüncem intel amd çabuk ısınıyor diyorlar ama sizde destek verin

Catty

Catty

Emekli Yönetici
amd ve intel arasında hiç bir fark yok , amd sadece biraz daha ucuz o kadar

Doğan

Üye
amd ve intel arasında hiç bir fark yok , amd sadece biraz daha ucuz o kadar

katılmıyorum :nono: AMD oyunlarda intelden çok çok daha iyi grafik ile ilgili bi işte uğraşıcaksanız AMD derim ama otoket programları flnsa intel :oke:

redragonn

redragonn

Üye
intel kullanıyorum çok memlunum amd de kullandım amd bazı oyunları kaldırmıyodu bazı proları ama intel hepsini kaldırıyo

kanarya_44220

kanarya_44220

Üye
Amd

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Anakarta göre değişiyor Bende intel E460 arıyorum ama yok

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
INTEL :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Konu ilgili bölüme taşınmıştır...!!!

A1234567A

A1234567A

Üye
hiç kuşkusuz amd ama arkadaşın sölediği gibi anakarta göre değişir

mami24

mami24

Üye
oyunsa amd offıce filan la ilgiliyse ıntel

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Sadece işlemciyi baz alarak "oyunu kaldırmıyor" diyen arkadaşlara hayret ve şaşkınlıkla bakıyorum. Yahu oyunun çalışması için tek gerekli şey işlemci mi?

Intel Core i7 975 3.33Ghz ile Phenom II X4 965 3.4GHz işlemci kullanıpta oyunların takılmasını buna bağlamak anlamsızdır. Veya Intel Core i7 serisi ile Intel Pentium 3 işlemcileri aynı mı?

Bendeniz AMD Phenom II X4 810 2.6GHz işlemci kullanıyorum ve gayet memnunum. Oyun oynamak için kullanıyorum genelde ancak fotoşop gibi uygulamaları zorlanmadan kullanıyorum. 1GB'den fazla bellek tüketen uygulamaları zorlanmadan çalıştırıp HD videolarda zorluk çekmiyorum.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Uzun süreli performans ve dayanıklılık arıyorsan tabiki INTEL...Gerisi sana kalmış...

DPool

DPool

Üye
benimki intel core 2 duo 3.66 ghz ram 1gb pes 10 u çok rahat oynuyorum

Godfather

Godfather

Üye
bence intel :oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Laptopta İntel, Masa üstünde Amd diyorum.
Bunu tanıdıgım çogu bilgisayar delisi bunu destekliyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
mr.crunch abime katılıyorum işlemciyle oyunun kaldırmamasını bağdaştırmayalım oyunun yüklenme süresini etkiler o oyun için ekran kartı şimdi konuya gelelim ben intel diyorum biliyorum pahalı ama amdeden daha güvenilir ama amdyede iyi bir soğutma yapılırsa oda çok güçlü olur ama intel i7 ex 965 var şuanda amde onu geçemez bence

franklinda

franklinda

Üye
İntel uzun ömürlüdür. Benim ram yaz boyu 60 üstünde ısı ile 15 saat çalıştı hergün. HT olması ve asrock anakarta takılı olması yettiki hiç sorunum yok. Ayrıca eski 2.0 işlemcimin üstü kararmış yanmış ve hala takır takırdır. Amd ısı denince kaybediyor.İntel ise uygulamaları temel almakla kaybediyor. Amd ne kullanıyorsan onu çalıştırırken intel ne yaparsan yap pc yi çalıştırıyor. O nedenle ht teknolojisi ile birden fazla uygulamada kusursuza yakın başarı sağlarken amd de bu özellik nerede.

--------------- Ekleme ---------------

ram değil işlemci vede ht 3.2 p4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt