sizce alınabilir pc mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
sizce alınabilir pc mi
674
680

eski hd 4670 takdırcam servise
monitör de var bana kasa lazım
alınır mı sizce i3 falan demeyin o kadar parayı biriktiremem 1 tb hdd var ama takdırmıcam onu 320 yeter gibi geliyor
ama ekran kartsız olmaz hd 4670 yetıyor bana p4 641 ile crysis1,2 ve grid pes 2012 vs oynadım
bunun işlemci 4 kat cpu benchmark da güçlü görünüyor 2 seçenekdeki alınır mı sizce

- - - Eklendi - - -

yada en fazla 700 tl ye kadar hazır pc önerisi toplamayla uğraşamam bir şey bozuldumu çok uğraştırıyor

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
arkadas bence toplama yap.daha uygun fiyatlı olur

- - - Eklendi - - -

arkadas hersey var dimi?sadece kasa lazim.hatta kasanda olmasi lazim

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
arkadas bence toplama yap.daha uygun fiyatlı olur
şu ankı zaten toplamay sayılır markaydı ama değişmiyen bı anakar bıde psu pc ye bir şey yükleyınce bı daha wındows başlatılamadı sorunlar aranıyor dıyor sürekli bende dedim alım bı tane herşey garantili toplama da buna yakın tutar varsa örnek sistem herşey dahil yazarmısın ekran kartına gerek yok

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
bekle az toplarim simdi.vatanda indirim bularak daha ucuza alabilirsin sistemi

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım monitör hoparlör vs var sadece bana sistemlli kasa lazım

- - - Eklendi - - -

bekle az toplarim simdi.vatanda indirim bularak daha ucuza alabilirsin sistemi
bekliyorum acelem yok daha 1 ay falan sonra 200 tl olucak

- - - Eklendi - - -

toplayamadın mı kardeşim

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
kardes ekran karti yenileyelim istersen.bak ben mobilim link veremiyorum o nedenle uzun sürüyor.ama birkaç parça topladım. Amd phenom2 x4 965 3.4ghz 222tl........asus m4a88t-m le 165tl...........4gb kingston ddr3 1333mhz ram 95tl.......sıra powerda

- - - Eklendi - - -

Cooler Master Elite Power
Plus 460W RS-460-PSAPJ3 orta seviye kart alınırsa yükseltiriz.düşük alınırsa bu olur

- - - Eklendi - - -

ram dusukse soyle ekleme yapalim.

- - - Eklendi - - -

ekran karti bir isteğe göre bir süre daha kalabilir.şimdilik forumu kapatıyorum.iyi geceler

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
kardes ekran karti yenileyelim istersen.bak ben mobilim link veremiyorum o nedenle uzun sürüyor.ama birkaç parça topladım. Amd phenom2 x4 965 3.4ghz 222tl........asus m4a88t-m le 165tl...........4gb kingston ddr3 1333mhz ram 95tl.......sıra powerda

- - - Eklendi - - -

Cooler Master Elite Power
Plus 460W RS-460-PSAPJ3 orta seviye kart alınırsa yükseltiriz.düşük alınırsa bu olur

- - - Eklendi - - -

ram dusukse soyle ekleme yapalim.

- - - Eklendi - - -

ekran karti bir isteğe göre bir süre daha kalabilir.şimdilik forumu kapatıyorum.iyi geceler
ekran kartını alalı daha 4 ay oldu doğum günümde aldılar o kaldın bana yetiyor

- - - Eklendi - - -

ekran kartını alalı daha 4 ay oldu doğum günümde aldılar o kaldın bana yetiyor
yalnız güzel işlemci 4 çekirdek falanda ben herşeyi sıfırdan yapıcam yani hdd ram ekran kartı(o var) psu işlemci vs kasa ve dvd-rw de dahil pahalı ya gelir diye tahmin ediyorum

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
kasanla 1tb hdd ye ne oldu?

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
simdi sen elinde neler var.onlari yaz.sonra almak istedigin seyleri yaz ona gore topluyalim

- - - Eklendi - - -

psu gercek 350watt mi*d?

- - - Eklendi - - -

psu gercek 350watt mi?

- - - Eklendi - - -

al sana kasa...kasa tipi tercih meselesi..:ehe asus m5a70l-mlx=106tl.......tx sonic 400watt mavi led ışıklı kasa=65tl.........samsung sn-28bb dvd=44tl..........seagate momentus thin 320gb st380lt0a3 7200rpm harddisk=144tl........kingston 4gb ddr3 1333mhz ram=95tl.........amd phenom2 x4 3.4ghz işlemci=222tl

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
ben de hiç parça yok sadece ekran kartı garantisi oldugu için yenı kasaya takılıcak geri kalan herşey 0 dan alınıcak

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
hepsini topladim internetten bakarsin.ucuzuda olan fiyatlar bunlar

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok teşekkür ederimde en mantıklısı yıne hazır almak zaten ekran kartım var onuda takdırırım hem garantsi sorun olmaz tek tek uğraşamıcam indirim beklerim 600 e falan alırım

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Sen bilirsin ama işlemcin sana gösterdigim phenomdan çok daha düşük olacak.hem ram yarıya iniyor.tamam ben sana şimdi bir hazır kasa bakarım bekle o experleri begenmedim.vatandan garantili al indirim yakala ucuza gelsin.

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
Sen bilirsin ama işlemcin sana gösterdigim phenomdan çok daha düşük olacak.hem ram yarıya iniyor.tamam ben sana şimdi bir hazır kasa bakarım bekle o experleri begenmedim.vatandan garantili al indirim yakala ucuza gelsin.
ram sorun degil 4 gb ram alırım ddr3 ler ucuz

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
buldumm!!!PRO2000 P2B1168 Masaüstü
bilgisayar:intel core i3 3.2ghz 550 dual core işlemci,2gb ddr3 ram,500gb 7200rpm harddisk,paylaşımli intel gma 1gb ekran kartı.(biostan ayarlarını kısacak ve en fazla 256mb yapacaksın çünkü ramden yiyor.nasıl yapıldığını bilmiyorsan şöyle anlatayım.)sendeki kartı takınca da olur bu iş.bir sene sonra 2gb ram alıp rahatlarsin.fiyatı 653tl.internetten bakarsın.

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
buldumm!!!PRO2000 P2B1168 Masaüstü
bilgisayar:intel core i3 3.2ghz 550 dual core işlemci,2gb ddr3 ram,500gb 7200rpm harddisk,paylaşımli intel gma 1gb ekran kartı.(biostan ayarlarını kısacak ve en fazla 256mb yapacaksın çünkü ramden yiyor.nasıl yapıldığını bilmiyorsan şöyle anlatayım.)sendeki kartı takınca da olur bu iş.bir sene sonra 2gb ram alıp rahatlarsin.fiyatı 653tl.internetten bakarsın.
süper miş o paraya i3 falan ekran kartım var bide 45 tl ye 4 gb ram takdım mı

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
begendigine sevindim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...