Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce akıllı telefonlarda şebeke bağlantı kalitesi düştümü?
Mesela eski nokia symbian telefonlar şimdiki android telefonlara göre daha iyi çekiyor sizce bunun nedeni nedir?
Furkan Emekli
Üye
Çünkü eski telefonların içinde 1 gram altın kullanılıyordu. Altın da en iyi iletken olduğu için şebeke açısından daha iyiydi. Hatta bir ara kampanya vardı. Eski telefonunu getirene 100 lira indirim var diye. Orda zaten içindeki 1 gram altının bedeli idi. Günümüzde hangi maddeyi kullandıklarını bilmiyorum lakin altın kullanmadıkları kesin.
Çünkü eski telefonların içinde 1 gram altın kullanılıyordu. Altın da en iyi iletken olduğu için şebeke açısından daha iyiydi. Hatta bir ara kampanya vardı. Eski telefonunu getirene 100 lira indirim var diye. Orda zaten içindeki 1 gram altının bedeli idi. Günümüzde hangi maddeyi kullandıklarını bilmiyorum lakin altın kullanmadıkları kesin.
dediğin doğru olabilir ayrıca şöyle bir varsayımda olabilir ,akıllı telefonların fazla enerji tükettiğini düşünürsek enerji tüketimini azaltmak içinde şebeke bağlantısını zayıf tutuyor olabilirler...
PriZm
Üye
Android Cihazlarda modem ve bölgesel optimizasyon olduğundan böyle bir olay var malesef.
5800 kullandığım dönemde bi yerde iphone un üstünü elinizle kapadığınızda çekmiyo ya da o tip yatık cihazlarda şebeke problemi var gibi haberler okumuştum.doğruluğunu bilemem tabi
5800 kullandığım dönemde bi yerde iphone un üstünü elinizle kapadığınızda çekmiyo ya da o tip yatık cihazlarda şebeke problemi var gibi haberler okumuştum.doğruluğunu bilemem tabi
iPhone 4'ün anten konumundan kaynaklı bir durumdu o. Steve Jobs telefonu yanlış tutuyorsunuz desede herkes telefonu nasıl tutacağına kendisi karar verir.