.BlueTR
Üye
-
Konu Sahibi
-
dedim ya avedan turkcellden yada vodafone dan alacağım.kontratsız.kardeş telefon o kadar iyi değil android işletim sisteminin hakkını veren bir telefon değil istersen biraz daha bekleyip üstüne ekleyip daha iyi bir cihaz almanızı öneririm ama yine siz bilirsiniz.
bütçem bu kadar.yakınlarda teknosa falan olsa galaxy w alırdım 699a.ama yokgalaxy acemi berbat bir telefon donanım olarak çok çok zayıf
799tl wondere vermeyi açıkçası düşünmüyorum.100tl daha ekleyip wonder veya ace2 almak daha mantıklı olurda bütçe sıkıntısı diyorsun nokia603e bir bak bence yada blackberryler var
799tl wondere vermeyi açıkçası düşünmüyorum.
zaten fazla ram farkıda yok.
370 ile 410 arasında çokta bir fark yok.40Mb fark var.ha işlemci farkıda var orası ayrı.
birde teknosa falan yok burda diyorum o yüzden telefon önermeyin.sadece alınabiirmi diye sordum. i modelinede rom yok o yüzden almak istemiyorum.birde grafik farkı var.
ben olsam biraz daha bara toplayıp daha iyisini alırdım.
o fiyata alacağınız model,hele ace ise,hiç bir şekilde parasını hak etmez.
Bütçe yetmiyor diyorsanız Galaxy Mini alın.Ace alırsanız kazık yersiniz.
ve mini ile ace arasında ekran boyutu haricinde bir fark yok.
- - - Eklendi - - -
2. el bakabiliyorsanızda 600 tl civarına Galaxy S bulabilirsiniz.
799tl wondere vermeyi açıkçası düşünmüyorum.
zaten fazla ram farkıda yok.
370 ile 410 arasında çokta bir fark yok.40Mb fark var.ha işlemci farkıda var orası ayrı.
birde teknosa falan yok burda diyorum o yüzden telefon önermeyin.sadece alınabiirmi diye sordum. i modelinede rom yok o yüzden almak istemiyorum.birde grafik farkı var.
hayır 799lira telefoncularda.netten alamam kaç kere söyledim.Kardesim internette 700 lira wonder. Telefoncularda da aynidir hemen hemen. Bence netten al. Motorola atrix alabilirsin. Wonder alcaksan bilmen gereken bisey var. Wonderin orjinal hali o parayi kesinlikle haketmiyo. Aldiktan sonra custom rom yuklerim garanti disi kalmasi onemli degil diyosan al wonder. Yoksa alma benden soylemesi. Ben wonder kullaniyorum. Orjinal roma iki ay dayanabildim
galaxy s de kamera flashı yok benim için çok önemli bişey.ve internetten alışveriş bana uygun değil.2. El temiz bir cihaz al derim. 400–450 tertemiz galaxy s ler var. Ace bnm midemi bulandiriyor :S alma derim kardes
evet acenin 278miş ben yanlış görmüşüm.telefonlar güzelde hiçbirindede kamera flashı yok.ACE de 370 kullanıcı belleğimi var ?
benim bildiğim 290 mıydı neydi iyi düşün bence
bende mini 2 var onda 398
ancak onun rami 512 yazı yordu
yani acede 370 yazıyorsa eminimki daha azdır
yok sony konusunda tereddütlerim var.önceki telefonlarından dolayı.kamera için cihaz alacaksan Sony den sasma derim ;-)
sizinki 5830i modelimi?Ben kullaniyorum herkez kotuluyor hd oyunlari acmadigi icin bende zaten ya forumdayim yada youtubede 6-7 tane mini oyun var canim sikilincada onlarla oyalaniyorum ama sen bilirsin yinede
bara varmı bara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?