Sizce 5800 mı e72 mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi

Saolasn teşkr ederm bnde e72 de hemfikirim smdk uygun fiyatta telefon bulmam lazm

ikiside çok iyi değil ama iyi. Saçma sapan yorumlar sapıp milletin aklını bulandırmayın.

1.5 sene 5800 kullandım süper bir telefon. dokumatiğide süper . ve 1 kere bile arıza yapmadı .sensörlü uygulamaları ve oyunlarıda süper . karar senin.

[COLOR=""][SIZE=""]E72 derim sana. 2 aydır kullanıyorum çok da memnunum. (ekrana ve tuşlara alışamadım ) istersen benimkini satayım sana [/SIZE][/COLOR]

dokunmatik super derken rezistif ekrandan bahsediyorsun değil mi kapasitif kullandın mı hiç??

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
ciddiyimde en fazla 300 tl cıkar sahibindende buldm 300 TL ye beyaz btane bkalm hayırlısı artıkk ciddi satıcıysan harbi knusalm derm .d

[COLOR=""][SIZE=""]300 e bulduysan kaçırma. Hem de beyazsa hiç kaçırma derim. Benimki altın rengi.[/SIZE][/COLOR]

Tepkiler: ByTaco

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
sen gaca verıyon ozelden knusalm bi ?

ByTaco

Üye
    Konu Sahibi
beyler beyaz e72 ile diğer renk e72lerin arasında bi fark var mı ? .s cunki beyazlar daha bi pahallıda ?

[COLOR=""][SIZE=""]özellik olarak hiç fark yok. Yani bir telefonun farklı renkleri diyelim. Ama beyaz renk kasalar daha pahalı oluyor. Sebebi de beyaz rengin kullanıcılar arasında daha fazla seviliyor olması ve beyaz rengin maliyetinin diğer renklere göre biraz fazla olması.[/SIZE][/COLOR]

pRime.

Üye
5800----------Eklendi @ 19:27:07 ---------- Yazıldı @ 19:26:37 ----------e72 işletim sistemi eski s603rd
S605th'ten çok daha stabil ve hızlı s603rd. İki telefonu da kullanan biri olarak söylüyorum.

----------Eklendi @ 21:49:25 ---------- Yazıldı @ 21:46:37 ----------

beyler beyaz e72 ile diğer renk e72lerin arasında bi fark var mı ? .s cunki beyazlar daha bi pahallıda ?
Yok, rengi beyaz olduğu için pahalıya satıyolar.

----------Eklendi @ 21:50:33 ---------- Yazıldı @ 21:49:25 ----------

Symbian os 9.3, 9.4'ten her zaman daha iyi bir sistemdi.

nalcam22

Üye
bida ne symbian nede nokıa

nonamex

Üye

Symbian ne zaman iyi bir sistemdi ki ? Sadece alternatifi olmadığından onu kullanmak zorundaydık. Şu an Windows gibi, adam gibi bir alternatifi olsa 5 dakika durmam..

tabii ki E72.

5800'a bulaşılmaz.

Dokunmatik NOKIA alacaksan N9 al.
Nokıa 701 alsın bana göre daha iyi tabikide android daha üst segmentte kalsada

----------Eklendi @ 08:50:47 ---------- Yazıldı @ 08:50:06 ----------

E72 yi salla blackberry modellerini daha rahattır daha memnun eder seni
Dokunmatik olarakda 550 tl ye ideos x5 öneririm
Yada galaxy mını gibi androidli cihazlar

symbianın nereye doğru gittiği daha Belli değil. meego ya da diğerleri daha iyi şu an

'Patron

Üye
Nokia tuşlu tellerde iyidir. e72 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...