ByTaco
Üye
-
Konu Sahibi
-
soruyu x6 mı e72 mi diye sorsan daha iyi olurdu aslında. ben e72 yi alacağımda bu söylediğim iki telefonu çok karşılaştırmıştım ikisi arasında gittim gittim geldim ama sonun da e72 de karar aldım ve de pişman değilimSoruna cevap olarakda hiç düşünmeden e72 derim. Ama dokunmatik olsun diyorsan x6 ya bak derim. E72 ile X6 arasında fark yok denilebilir tek fark birinin dokunmatik diğerinin klavyeli olması burda da seçim sizin. Ben klavyeliyi seçtim, nokianın dokunmatikleri çok kötü. Kaliteli dokunmatik telefonlar yeni çıkıyor diyebiliriz ama pahalı onlarda. Ayrıca bir arkadaş c6-01 demiş ben tavsiye etmem şahsen telefon çok kaba duruyor ve de kullanması baya zor geldi bana. Neyse hayırlı olsun şimdiden..
dokunmatik super derken rezistif ekrandan bahsediyorsun değil miikiside çok iyi değil ama iyi. Saçma sapan yorumlar sapıp milletin aklını bulandırmayın. 1.5 sene 5800 kullandım süper bir telefon. dokumatiğide süper . ve 1 kere bile arıza yapmadı .sensörlü uygulamaları ve oyunlarıda süper . karar senin.
E72 derim sana. 2 aydır kullanıyorum çok da memnunum. (ekrana ve tuşlara alışamadım) istersen benimkini satayım sana
kaca satıyosn hocam?
olmaması lâzımbeyler beyaz e72 ile diğer renk e72lerin arasında bi fark var mı ? .s cunki beyazlar daha bi pahallıda ?
S605th'ten çok daha stabil ve hızlı s603rd. İki telefonu da kullanan biri olarak söylüyorum.5800----------Eklendi @ 19:27:07 ---------- Yazıldı @ 19:26:37 ----------e72 işletim sistemi eski s603rd
Yok, rengi beyaz olduğu için pahalıya satıyolar.beyler beyaz e72 ile diğer renk e72lerin arasında bi fark var mı ? .s cunki beyazlar daha bi pahallıda ?
S605th'ten çok daha stabil ve hızlı s603rd. İki telefonu da kullanan biri olarak söylüyorum.
----------Eklendi @ 21:49:25 ---------- Yazıldı @ 21:46:37 ----------
Yok, rengi beyaz olduğu için pahalıya satıyolar.
----------Eklendi @ 21:50:33 ---------- Yazıldı @ 21:49:25 ----------
Symbian os 9.3, 9.4'ten her zaman daha iyi bir sistemdi.
Nokıa 701 alsın bana göre daha iyi tabikide android daha üst segmentte kalsadatabii ki E72.
5800'a bulaşılmaz.
Dokunmatik NOKIA alacaksan N9 al.
symbianın nereye doğru gittiği daha Belli değil. meego ya da diğerleri daha iyi şu anNokıa 701 alsın bana göre daha iyi tabikide android daha üst segmentte kalsada----------Eklendi @ 08:50:47 ---------- Yazıldı @ 08:50:06 ----------E72 yi salla blackberry modellerini daha rahattır daha memnun eder seniDokunmatik olarakda 550 tl ye ideos x5 öneririmYada galaxy mını gibi androidli cihazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?