Dafny
Üye
Tromso muydu neydi onu hatırlattırma bana.oyuncularınız dedğiniz kadar kaliteli olsa fener avrupaya 4-5 adam yollamıştı hayal dünyasında yaşayan sizlersiniz.ayrıca avrupa takımlarıyla çekişebilecek bir kadronuz yok. siz ancak nürnberg gibi takımları yenebilirsinizhiç bana o zaman nasıl şampiyon olduk demeyin
oyuncularınız dedğiniz kadar kaliteli olsa fener avrupaya 4-5 adam yollamıştı hayal dünyasında yaşayan sizlersiniz.ayrıca avrupa takımlarıyla çekişebilecek bir kadronuz yok. siz ancak nürnberg gibi takımları yenebilirsinizhiç bana o zaman nasıl şampiyon olduk demeyin
evt bank asya şampiyonu fener tabiki BEŞİKTAŞ olacakAnket Gelmeden Hemen cevap veriyorum FENERBAHÇE
Neyinizi kıskanalım ?şu fenerli mantığına hastayım her konuda kendinizi bizimle kıyaslıyorsunuz çokmu kıskanılıyoruz neayrıca shadow sen bana tromso dersen ben sana paok deim young boys derimm bunlar fenerin düzeyinde takımlar değil nasıl elendiniz onlara derim
Küçük takımlar kendınden buyuk takımları yendıklerın de övunurleri buyuk takımlar aldıkları kupalarla övünürler kardeş dimişu fenerli mantığına hastayım her konuda kendinizi bizimle kıyaslıyorsunuz çokmu kıskanılıyoruz neayrıca shadow sen bana tromso dersen ben sana paok deim young boys derimm bunlar fenerin düzeyinde takımlar değil nasıl elendiniz onlara derim
Küçük takımlar kendınden buyuk takımları yendıklerın de övunurleri buyuk takımlar aldıkları kupalarla övünürler kardeş dimi
@samsun55
Avrupaya gitmek? mi? Gitmekle kalmıyoruz :
@greenmile Atl Madrid orta sınıf takım olduğu konusunda katılıyorum fakaatt Turkıye ligiyle Ispanya ligini mı karşılastırıyorsun.? Dunyanın en iyi 2 ligi orası yahu.
ayrıca liverpoolda Premıer ligin orta sınıf takımı ama geldi beşiktaşa sekiz attı sızı 2-1 yendı? trabzonu yendı ?
Galatarasayı yen.. Galatarasay 3-0 yendı dımı pardon
Evet Şampıyon olursunuz. Şike Şike Şampiyon olursunuz kardeşlerim.
şu fenerli mantığına hastayım her konuda kendinizi bizimle kıyaslıyorsunuz çokmu kıskanılıyoruz neayrıca shadow sen bana tromso dersen ben sana paok deim young boys derimm bunlar fenerin düzeyinde takımlar değil nasıl elendiniz onlara derim
bugün young boys dediğiniz takım uefa avrupa liginde geçen yılın finalisti braga ile ilk maçta deplasmanda beraber kalıyor,beğenmediğiniz Paok ise sizin çok sevdiğiniz Karpty Lviv'i 2-0 mağlup etmiş durumdayani biraz araştırın örnek verirken acaba örnek veriyoruz da burdan da bize bir dalga konusu çıkar mı düşünün bence
patron sana gelirsek o maçtan sen bana bir video görüntüsü göster,gösteremezsen ben sana 6-0lık görüntüyü göstereceğim
----------Eklendi @ 15:56:50 ---------- Yazıldı @ 15:49:03 ----------
izleyin kopun galatasaray taraftarının dehşet dolu marşı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
al
[video=youtube;moQ7W58X-4c]http://www.youtube.com/watch?v=moQ7W58X-4c&feature=related[/video]
bana young boysla paoktan bahsetme liglerinde ne yaptıkları belli 2 takımı zorladılar diye güçlü sayılmazlar.Sen bana paokun karpatyi nasıl yendiniğini söylüyorsun karpaty bizi elemese o takımı kimse tanımıyordu şimdi böyle diyerek bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu belirtmiş oldun teşekkürler
bu arada hıncal mıdır nedir onun nasıl bir adam olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz merak etmeyin!
Ee noldu yendiniz de ? Sonuç? Dünyanın en iyi takımı mı oldunuz ?1911 de ne maçın özetı ya neden bahsedıyosunuz siz ? işte kanıtlar ortada. 7 kişi 11 kişiyi yendık daha ne konusuyosunuz. hadi gidin halısahadan maç yapın 5e 5 hadı 3 korner bi penaltı hadi gidin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?