Sızan Teaser Videoda Su Geçirmez Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sızan Teaser Videoda Su Geçirmez Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Ortaya Çıktı
Sızan Teaser Videoda Su Geçirmez Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Ortaya Çıktı - MaxiCep

Samsung’un 2016 amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu sefer gelen resmi teaser video, Galaxy S7 ve S7 Edge’in su geçirmezlik özelliğine ortaya çıkardı.


Resmi tanıtımlarına sayılı günler neler kalan Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge hakkında yeni bilgiler de resmi tanıtımı öncesi ortaya çıkmaya devam ediyor. Mobil Dünya Kongresi’nde Unpacked 2016 etkinliği kapsamında tanıtımı yapılacak olan Galaxy S ve S7 Edge hakkında bu sefer de Samsung Endonezya tarafından paylaşılan bir video su geçirmezlik özelliğini ortaya çıkardı.










Samsung’un yeni amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge hakkında şimdiye kadar ortaya çıkan bilgilerde neredeyse bilinmeyen bir özellik kalmadı. Suya ve toza karşı dayanıklılık özelliğine sahip olacağı iddia edilen bu iki yeni akıllı telefonun bu özelliğini doğrulayan bir bilgi bugüne kadar gelmemişti. Fakat Samsung Endonezya tarafından paylaşılan videoda da görüldüğü üzere Galaxy S7 ve S7 Edge akıllı telefonların su geçirmezlik özelliğine de sahip olacağı resmi olarak doğrulanmış oldu.



Bilindiği üzere Samsung Galaxy S7 akıllı telefonlar değişik bölgelerde iki farklı yonga seti ile sunulacak. Qualcomm’un Snapdragon 820 ve Samsung’un Exynos 8890 octa-core yonga setine sahip olacak Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, 4GB sistem belleği, 32GB microsd kart ile genişletilebilir dahili depolama alanı ve 12MP BRITCELL arka kamera dikkat çeken özellikleri arasında.

Samsung’un kullanıcı isteklerine cevap vererek değiştirilebilir batarya özelliği sunmaya hazırlandığı Galaxy S7 3.000 mAh, Galaxy S7 Edge ise 3.600 mAh bataryaya sahip olacak. 21 Şubat tarihinde İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenecek Unpacked 2016 etkinliğinde Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge resmi tanıtumı yapılacak, satışa çıkış tarihi ve fiyatları da resmi olarak tanıtımla birlikte açıklanacak.
 


0MG90

0MG90

Üye
Videoyu da paylaşalım :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
yeumyang

yeumyang

Moderator
Bu sene zaten bekleniyordu suya dayanıklı cihazlar apple da iPhone 7 yi suya dayanıklı yapacaktır sony zaten yaptı geriye lg htc kaldı onlar da yapacaktır
 


Üst Alt