Sızan Logo, Samsung'un "Galaxy S8 +" İsmini Kullanacağını Doğruladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sızan Logo, Samsung'un "Galaxy S8 +" İsmini Kullanacağını Doğruladı
Samsung'un yeni amiral gemisinde kullanacağı isimler de belli olmaya başladı. Sızdırılan yeni bit logo Galaxy S8 + isminin kullanılacağını doğruladı.




Twitter üzerinden paylaştığı güvenilir haberlerle ismini duyuran Evan Blass, bugün Galaxy Note 7'nin renk ve çizgilerine sahip yeni bir logo görseli paylaştı ve "Galaxy S8 +" ismini doğruladı. Bu da büyük ekrana sahip Galaxy S8 modelinin, iPhone modellerindeki "Plus" ismi yerine "+" işaretini kullanacağını gösteriyor.


Galaxy S8 / S8 Plus'ın batarya kapasiteleri ortaya çıktı
Peki ama Samsung neden böyle bir yol seçti? Aslında Galaxy S8 +, tam olarak Galaxy S6 Edge +'ın adını almış olacak. Her iki Galaxy S8 modelinin de çift kavisli ekrana sahip olmasını beklediğimiz için "Galaxy S8 Edge +" olarak adlandırmak gereksiz olacaktır.







Samsung'un artık en yeni amiral gemisi modelini (şimdiye kadar gördüğümüz tüm sızıntılara dayanılarak) düz ekranlı bir model ile sunmayacağı büyük ihtimal olarak görülüyor. Samsung Galaxy S8, ilk olarak Note 7'de gördüğümüz sadece kavisli ekranla sunulan ikinci Samsung akıllı telefon modeli olacak.

En yeni söylentiler, standart Galaxy S8 için 5.7 inç ekran boyutuna işaret ederken, Samsung Galaxy S8 + çift tarafı kavisli ekranı ve gerçekten küçük çerçeveler ile daha büyük bir 6,0 inç ekrana sahip olabilir. Galaxy S8 ve Galaxy S8 + hakkında son gelen bilgilerde ise bu iki akıllı telefonun sırasıyla 3.000 mAh ve 3.500 mAh kapasiteli bataryalar ile geleceği iddia ediliyordu.

Sızan Logo, Samsung'un
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
+ Ne Arkadaş :ah
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bu isim Xperia Z3+'ten hortlatma :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

technogamer2345

Üye
3000 den kurtulamadılar bi 4000 üstü gelsin artık
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
S8 Plus daha güzel olurdu yav S8+ yerine :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior


Üst Alt