Siz siz olun. Asla birine aşık olmayın

Sponsorlu Bağlantılar

myevren

Üye
    Konu Sahibi
Siz siz olun. Asla birine aşık olmayın
Benim olayımı alt konularda anlatmıştım. Bugün teklif ettim. Kızın morali bozuldu . Kız ağladı Bunu da tüm sınıf gördü. Şerefsiz bizim sınıftaki ler bana tekme tokat giriştiler. Kız nefret ediyo mus. Ben bu kızın peşini bıraktım ama unutamıyorum.

tapatalk

tapatalk

Üye
o sizin sınıftakileri muştayla dövmek lazım

myevren

Üye
    Konu Sahibi
Aynen :( çok canım sıkkın çokkk. Bunu hiç arkadaşlarımdan beklemezdim :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Allahim ne kadar sacma nasil bir sinif bu? Cok merak ettim kacinci sinifasin?

emreolol

Üye
hangi sehirdesin soyle bi

- - - Eklendi - - -

ne utanican yav utanilacak bisey yok bi kere tmm mi sinif degistir gitsin hemen degistir hemde o dingolarla ayni ortama girme bidaha

- - - Eklendi - - -

nasil istir arkadas yav seviyor diye giristiler sana ha... yav bana bole bisey yapsalar onlarin gecmisi gwlecegi birbirine girerdi sinir oldum burda bana yapilmis gibi hissettim

marist

marist

Üye
Sınıf sana mı daldı nerde yaşıyorsun sen :allalla:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Öyle bişey olacağının düşünmüyorum kaçıncı sınıfsın sen kardeş bu nedir böyle.

myevren

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben Kilis Ekrem Çetin Lisesi'nde 10A sınıfında okuyorum. Sayısal sınıf sadece bir şube. O da bizim sınıf. Şerefsizler den bi daha konuşmayacam işte. Şu an sinirden ağzımı zor tutuyorum . Bizim sınıf tam bi şerefsizmiş de haberim yokmuş :/

-efşan

-efşan

Üye
Siz siz olun, aşkı yaşadığınız badirelerden dolayı lekelemeyin! Kedi ile ciğer olayına çevirmeyin olayı, aşk iki günlük sakız mıdır ki bu kadar gevşeye.
Aşk ile hayranlık arasındaki çizgiyi kestiremeyip aşka isyana ne hacet.

• Beğen
Tepkiler: qarzulocne

myevren

Üye
    Konu Sahibi
Siz siz olun, aşkı yaşadığınız badirelerden dolayı lekelemeyin! Kedi ile ciğer olayına çevirmeyin olayı, aşk iki günlük sakız mıdır ki bu kadar gevşeye.
Aşk ile hayranlık arasındaki çizgiyi kestiremeyip aşka isyana ne hacet.

güzel söz. Begendim ama hayat böyle değil işte

tapatalk

tapatalk

Üye
Abi valla ankarada olsaniz gelirdim okula. Onlarin icinde o kiza yavşamak yoksa hic birşey bilmiyorum. Hic mi sağlam arkada sin yok çekin bi yere teker teker

qarzulocne

qarzulocne

Üye

Abi küçüğüz diye ezme ya bıcırık filan :(

Yok canim ezmek ne haddime. Kaldiki bende cok buyuk degilim sizlerden. Ama fazlasiyla masum ve sevimli geliyorki o konusmalar istekler aklima biciriktan baska kelime gelmiyor :)

Joker.

Joker.

Üye
Yok canim ezmek ne haddime. Kaldiki bende cok buyuk degilim sizlerden. Ama fazlasiyla masum ve sevimli geliyorki o konusmalar istekler aklima biciriktan baska kelime gelmiyor :)

Tamam abii :) Diyebilirsin niyet önemli :)

myevren

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem. Güya kıza hava atıyorlar. Ben o kızı seviyorum ve seveceğim. O her ne kadar benden nefret etse bile. Yalnız tek fark olacak. Herşeyi zamana bırakacağım.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Bilmem. Güya kıza hava atıyorlar. Ben o kızı seviyorum ve seveceğim. O her ne kadar benden nefret etse bile. Yalnız tek fark olacak. Herşeyi zamana bırakacağım.
Sevgi her yaşta güzeldir ancak mantıklı düşün derim bir zamanlar gelecek ki bunları hatırladığın zaman güleceksin kendine ve pişman olacaksın boşuna kendimi üzmüşüm zamanımı boşuna harcamışım diyeceksin benden söylemesi ben senin yaşadığını yaşamadım ama (kavga etmedim yani dayakta yemedim) sonuçta ben o yollardan döndüm ve biliyorum insan yaşayarak öğrenir çoğu şeyi.