siz öpüşenler dışarı

Sponsorlu Bağlantılar

neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
siz öpüşenler dışarı
SİZ ÖPÜŞENLER DIŞARIYıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği'nin anfilerinin birinde hoca mıy mıy ders anlatıyormuş. En arkada bir çift dersten sıkıldıkları için kendilerinden geçmiş bir vaziyette öpüşüyolarmış. Ders sıkıcı, hoca mıy mıy olduğundan bütün anfi fısır fısır modda geyiğe sarmış.Özellikle öpüşen çiftin önündeki iki erkek öğrenci geyik muhabbetini iyice abartmış.Hoca bu vaziyete 20 dakka kadar sabretmiş. O sırada gözü en arkada öpüşen çifte takılımış. Ders anlatmayı kesmiş ve izlemeye başlamış. Bütün sınıf susmuş. Ancak öpüşen çiftle önlerinde oturan iki çocuğun dünyadan haberi yokmuş. Dayanamamış yüksek sesle "Siz öpüşenler! Çıkın dışarı!" diye bağırmış. Öpüşen çiftin önündeki ikili muhabbete o kadar dalmışlar ki; hocanın sadece "Çıkın dışarı" dediğini duyabilmişler. Hemen ayağa kalkıp, daha öpüşen çift hazırlanıp ayağa kalkana kadar kapıyı açıp çıkmışlar. Onlar kapıdan çıkar çıkmaz anfi gülmekten yerlere yatmış.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Gerçeklik Payı Var Mı Bu Hikayenin?

canturgay

canturgay

Üye
iyi mors olmuşlar...:ehe

obas

Üye
ha ha ha ha

leiche

leiche

Emekli Yönetici
gercekmi bu?

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Haha:kop:Süpermiş Ya...Harbimi Bu?

neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
ewet bu yasanmış okul hikayesiymiş Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği'nin anfilerinin birinde yasanıyor olay

iremm

iremm

Üye
salolar işte ne diyeyim :ehe

nightdragon35

nightdragon35

Üye
rezil olmuşlar ,,,

kurt bey

kurt bey

Üye
:kop::kop::kop:çok kötü bi durum yaw

darktempler

darktempler

Üye
güzelmiş saol

POWER

POWER

Üye
Yazık ta anfide derste öpüşmek çok ayıp!!!

Hellboy®

Hellboy®

Üye
zuahah :D guzel

dreamnurse

dreamnurse

Üye
anfide derste herkesin içinde nasıl öpüşüyolar bunlar böyle ben anlamadım gerçek değildir bu

CanceR

CanceR

Üye
anfide derste herkesin içinde nasıl öpüşüyolar bunlar böyle ben anlamadım gerçek değildir bu

sokak ortasında sevişilyorsa bence öpüşmek çok çok normal <<<< bana göre anormal ama onlarda ögre normal artık batılılaşıyozya ondan böle :vur:vur:nono::box:box