Siz Olsaniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Siz Olsaniz
Meraba 500 tl civarinda param var bunla ne alabilirim(elektronik)? yada siz olsaniz ne alirdiniz

yardimlarinizi bekliyorum

konunun amacı nedir anlayamadım hani size yardımcı mı olalım yoksa öylsine bir konu mu bilemedim

ama ben belirteyim; 500 'ye taşınabilir bir hard disk alırdım Nokia E7 kullanıyorum gerek çektiğim videolarım oyunların programların setuplarını saklamak adına iyi olur ki şuan evde 2 tane 8GB 1 tane 4GB bir tane 16GB flash bellek var o yüzden taşınabilir hard disk işimi görür

- - - Eklendi - - -

Olmadı Nokia E7+500 ile bi 2.el S3 alırım

- - - Eklendi - - -

Gerçi Nokia E7+500 = S3 etmez ama hayal dünyası ne yaparsın

kaptan ben E7'yi satar 500 ekler porsche alırdım

Konu Sahibi
bende ps3 almayi dusunuyordum fakat ps4 2013 ekim de cikacak soylentisi gozumu korkuttu

MrExpert

Üye
Bence yatrım yap önce dövize yönlen sonra %10 -15 lik bir artış yakalayıp 575tlye yükselt elektronik cihazlar iyi yatırım değiller

doctorrr

Üye
O 500 yi bi' köşede tutar üstüne biraz daha koyar daha elle tutulur bi' şey alırdım.

playstation al oynarsın ateri hesabı

dj midi controller

- - - Eklendi - - -

yada 2 tane dj active monitor bakardım

- - - Eklendi - - -

[h=2] modeli güzel baya[/h]

Porsche'nin tekerini alsak yine şükür satmaya kalktım E7'yi 300 anca eder dedi adam temiz kutulu garantili ama 300 tl dedi 500 daha ekler porsche'nin bi tekerinin 10'da 1'ini anca alırız

Beni N8 + Note 10.1'i satıp birleşip 500 ekleyip porsche tekeri alıp içine binip bayırdan aşağı salınalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...