siz olsanız ne yapardınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
siz olsanız ne yapardınız
sevgilinizin şehir dışında bilmediğiniz bir yerde olduğunu düşünün ve son konuşmanızda sesinin çok kötü olduğunu.bu konuşmada size artık beni bulamayacaksınız dediğini ve geçen günlerden sonra ona ulaşamadığınızı düşünün. telefonu kapalı ve msn adresini kullanmıyor. hayatından endişe ediyorsunuz. bu kişiyi bulmak için neler yapardınız? belkide bi insanın hayatı buna bağlı (en yakın arkadaşım bu olayı yaşadı ve sevgilisinden haber alamıyor bende ona nasıl yardım edeceğimi bilmiyorum )

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
güzel bir birlikteliğimiz var hiç bilgi vermeden giderse bide habersiz gitmiş se fazla üstüne düşmem giden gider yolu açık olsun derim benim acımdan arkadasın açısın dan üzücü bir durum

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
güzel bir birlikteliğimiz var hiç bilgi vermeden giderse bide habersiz gitmiş se fazla üstüne düşmem giden gider yolu açık olsun derim benim acımdan arkadasın açısın dan üzücü bir durum
kızla konuştuklarında kız çok kötü bi durumdaymış galiba ailesiyle tartışmış ve sonra arkadaşıma bundan sonra hiç kimse bana ulaşamıyıcak seni seviyorum diyip telefonu kapatmış şimdi ne msnden ne telefondan ulaşamıyoruz hayatından endişe ediyoruz çok kötü bi durum

c3r3n

c3r3n

Üye
polise haber vermek en doğrusu olurdu herhalde :ss garip bi vaziyet..
peki ailesiyle görüştünüz mü?belki kız çocuktan ayrılmak istemiş kırmamak için böyle yapmış olabilir

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
biraz önce kızın kuzeniyle konuştum ve kızın arkadaşım yüzünden babasıyla arasının açıldığını öğrendim galiba bu aşk burda bitmeli

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Belki de haklısın bitmesi en doğru olanıdır.

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt