Siz Nerede Gördünüz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Siz Nerede Gördünüz?
Arkadaşlar İstanbul Beşiktaş ta oturuyorum. Okulum yoğundu bu sene birde yaz okulum vardı, gidip nokia lumiaları deneme şansım olmadı. Bugün çevremdeki Mediamarkt'a gittim bulamadım lumianın hiçbir telefonunu. Sonra electroworld'e felan gittim yine bulamadım. Siz nerde buldunuz lumialaları ben neden göremiyorum ya :( Yardımcı olurmusunuz yoksa TR ' de yokmu?

Symbianize

Symbianize

Üye
Trde yok turkce dil olmadigi icin yurtdisibdan geliyo

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Peki hiçmi yok bulamazmıyım şu birkaçgünde en azından bir cihazını deneseydim iyi olurdu :(

- - - Eklendi - - -

Ne zaman gelicek bu cihazlar acaba ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki hiçmi yok bulamazmıyım şu birkaçgünde en azından bir cihazını deneseydim iyi olurdu :(

- - - Eklendi - - -

Ne zaman gelicek bu cihazlar acaba ?

internetten satan magazalar var adreslerini alip gidip inceleyebilirsin belki. İstanbuldaysan kadikoy ve bakirkoy'de bir kac magaza var.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arın gidip bakacağım. Doğubankada bakarım belki vardır birde son sorum olacak Lumia 920 'yi 2013'ün Ağustos aylarında mediamarkt gibi mağazalarda görebilirmiyiz almayı düşünüyorumda veya nasıl tein edicez ozaman acaba bu aklıma takılıyor hep :(

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
lumia 920 gelicek mi TÜRKİYEye ?

NUD

NUD

Üye
Lumia 920 şirket açıklamasına göre Ekim in son aylarında Türkiyede olacak

- - - Eklendi - - -

2012nin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teşekkürler arın gidip bakacağım. Doğubankada bakarım belki vardır birde son sorum olacak Lumia 920 'yi 2013'ün Ağustos aylarında mediamarkt gibi mağazalarda görebilirmiyiz almayı düşünüyorumda veya nasıl tein edicez ozaman acaba bu aklıma takılıyor hep :(
2013 agustosa kadar lumia920nin ust versiyonu cikar buyuk ihtimalle ve lumia920 2012 kasim ayinda Turkiye de satista olur buyuk ihtimalle.

man20

man20

Üye

internetten satan magazalar var adreslerini alip gidip inceleyebilirsin belki. İstanbuldaysan kadikoy ve bakirkoy'de bir kac magaza var.
bakırköy'de hangi mağazalarda var lumia. bakırköy'e biraz daha yakınım kadıköye göre.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bakırköy'de hangi mağazalarda var lumia. bakırköy'e biraz daha yakınım kadıköye göre.
gecen gun sahibinden de gormuştum bakirkoyde bir magaza var. Sahibinden de lumia diye arama yapip cikan sonuclarin en sagindaki şehir bolumunde bakirkoy olanlara bakabilirsin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kasim ayinda satişa cikmiş olur :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...