Marasov46 Üye Konu Sahibi Teşekkürler Tüm arkadaşlara Şuna inandım ve gördüm ki İnsanlar bir konuda bile olsa yardım etme paylaşma duygusunu devam etmeleri böyle bir konuyu açmama sebeb oldu Eskimeyen MAxicep ARkadaşlarını bu sebeble buluşturmuşsam yeter bana
Teşekkürler Tüm arkadaşlara Şuna inandım ve gördüm ki İnsanlar bir konuda bile olsa yardım etme paylaşma duygusunu devam etmeleri böyle bir konuyu açmama sebeb oldu Eskimeyen MAxicep ARkadaşlarını bu sebeble buluşturmuşsam yeter bana
c3r3n Üye 2005 te rapci_cariye nickiyle üye olmuştum.sonra ara verdim maxicepe ve yine burdayım güzel bi site
CanceR Üye ben daha yeniyim daha önce 2005 de üyeliğim vardı ama onun şifresini unuttum sonra en son bunu açtım işte bununla devam
ben daha yeniyim daha önce 2005 de üyeliğim vardı ama onun şifresini unuttum sonra en son bunu açtım işte bununla devam
Kaptan Üye hatırlanmamak cok kötü bi durum agla sitenin en eskisi benim admin yani abimle aynı yıl gün ve ay üye oLdum fakat saatler farklıydı
hatırlanmamak cok kötü bi durum agla sitenin en eskisi benim admin yani abimle aynı yıl gün ve ay üye oLdum fakat saatler farklıydı
ouSahin Üye 3 yıl oldu burdayım şuanlık.. --------------- Ekleme --------------- kurtoğlu85' Alıntı: 29.10.2005. 2 yıl 5 ay. Aralıksız. Gemiyi herkes terk ettiğinde ben buralardaydım Genişletmek için tıkla ... abi senden bir ay sonra ben üye olmuşum
3 yıl oldu burdayım şuanlık.. --------------- Ekleme --------------- kurtoğlu85' Alıntı: 29.10.2005. 2 yıl 5 ay. Aralıksız. Gemiyi herkes terk ettiğinde ben buralardaydım Genişletmek için tıkla ... abi senden bir ay sonra ben üye olmuşum